VIDEO EXCLUSIV CFR Cluj, răspuns final în cazul lui Nicolae Stanciu

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 12:02
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 13:14

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a oferit un răspuns final în privința eventualului transfer al lui Nicolae Stanciu la campioana României.

După ce în presă au apărut mai multe informații confrom cărora CFR Cluj încearcă să îl transfere pe Nicolae Stanciu de la Wuhan Three Towns, iar patronul Neluțu Varga chiar a anunțat că și-l dorește pe internaționalul român, formația din Gruia a abandonat planul.

CFR Cluj, răspuns final în cazul lui Nicolae Stanciu

Cristi Balaj spune că un eventual transfer al lui Nicolae Stanciu ar putea destabiliza clubul din punct de vedere financiar, astfel că mutarea este scoasă din calcul în acest moment.

"Stanciu este un jucător pe care orice club din România și l-ar dori, doar că din informațiile noastre are un contract foarte bun acolo unde este. Clubul este mulțumit de prestațiile lui și în niciun caz nu ar fi cedat fără anumite costuri. Din acest punct de vedere, dacă vorbim de CFR Cluj, Stanciu nu va ajunge la noi.

Dacă vorbim de optimizarea de care tot discutam, nu putem să o facem în situația în care ne-am asuma asemenea costuri financiare. Să ne înțelegem, nu că nu ar putea finanțatorul echipei să-l aducă pe Nicolae Stanciu, dar noi trebuie să respectăm un plan financiar pe care ni l-am asumat dacă vrem să însănătoșim clubul. În acest moment, Stanciu este în afara discuției", a spus Cristi Balaj, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

  • 4 milioane de euro a plătit Wuhan Three Towns pentru a-l transfera pe Nicolae Stanciu de la Slavia Praga, în urmă cu aproape un an
  • 8 goluri și 8 pase decisive a reușit Stanciu în cele 21 de meciuri jucate în China

Anamaria Prodan a negat transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj 

După ce în presă au apărut declarații ale patronului de la CFR Cluj conform cărora a bătut palma cu Nicolae Stanciu, Anamaria Prodan a mărturisit că a discutat personal cu Neluțu Varga și că omul de afaceri i-ar fi precizat că nu este autorul acelor declarații. 

„Chiar acum vorbeam cu patronul, Neluțu Varga, tocmai despre aceste nebunii. Niciodată Neluțu Varga nu a declarat așa ceva. E trist că în lumea asta se întâmplă asta. Cluburile pot face către FIFA o reclație că CFR îl contactează pe Stanciu. Și nu văd de ce. Doar de dragul senzaționalului? Nu există echipă în România care să ofere un salariu de 1,5 - 2 milioane de euro în fotbalul românesc. 

Noi am ajuns în situația asta deplorabilă pentru că visăm. Și patronii visează să ia 50 de milioane de euro pe jucători. Haideți să ne trezim, Nicoale Stanciu a mers de-a lungul carierei de la bine la mai bine. De ce de la atâtea milioane să vină Stanciu la 350-400.000 de euro cât poate să ofere CFR-ul? Că noi nu gândim cum se simte patronul clubului din China sau cum se simte patronul CFR-ul”, a declarat Anamaria Prodan la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!