VIDEO EXCLUSIV ”Dacă pleacă Șut și Edjouma, cine mai joacă mijlocaș central?”. Răspunsul lui Gigi Becali a stârnit hohote de râs în direct

Gigi Becali a oferit un răspuns savuros când a fost întrebat despre ofertele pe care le-a primit pentru Adrian Șut și Malcom Edjouma.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 11:50
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 12:45

Cei doi mijlocași centrali ai FCSB-ului au primit oferte din străinătate în această iarnă. Șut ar fi dorit de Trabzonspor, în Turcia, iar Edjouma ar avea o ofertă din Ungaria.

„Pentru Cordea am dat prețul, n-am mai vorbit. Pentru Șut am dat prețul, n-am mai vorbit. Pentru Malcom ei vor să dea doar un milion, eu nu-l dau. Asta e! Din Ungaria, nu știu. MOL, parcă, da (n.r. - cine-l vrea pe Edjouma)”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

Gigi Becali, răspuns memorabil în direct!

Întrebat cine ar mai evolua pe postul de mijlocaș central în cazul în care cei doi vor pleca de la FCSB, Gigi Becali a oferit un răspuns savuros: ”Iau banii și joc eu mijlocaș central!”, după care a continuat: ”Ca să faci fotbal, îți trebuie bani! Nu vedeți Dinamo unde a ajuns? Nu vedeți de ce rușine a ajuns Dinamo? Nu vedeți că Rapidul a ajuns în faliment? Abia a venit iar înapoi. Galațiul, Vasluiul, toate s-au desființat”.

Șut este jucătorul lui FCSB din iulie 2019, când a fost transferat de la Academica Clinceni. Lăsat încă un sezon la formația ilfoveană, mijlocașul a început să joace la vicecampioana României din 2020, acumulând până în prezent 66 de meciuri, trei goluri și două pase decisive.

  • În acest sezon, Șut a evoluat în 13 partide și a oferit un assist.

7 este locul ocupat de Trabzonspor în campionatul Turciei. 900.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Șut, conform Transfermarkt

Malcom Edjouma a jucat în 22 de meciuri la FCSB, a marcat trei goluri și a oferit două pase decisive. În această vară, presa din Franța a scris că Toulouse a fost interesată de serviciile mijlocașului.

Modifică setările cookies