VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a hotărât și e gata să plătească un milion de euro pe „perla” Aradului. Ce condiție pune

Gigi Becali nu renunță la visul său de a-l aduce la FCSB pe unul dintre cei mai valoroși jucări în banda dreaptă din România.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 20:43
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 20:49

Un milion de euro pentru Miculescu de la! Atât dă Gigi Becali dacă reușește să ia bani mulți pe Tavi Popescu.

Becali negociaza tare pentru Tavi Popescu si nu-i da drumul nici pentru 20 de milioane de euro.

„Tavi Popescu nu poate să plece la ora asta pe suma pe care o vreau eu. Dacaă eu vreau 50 de milioane, voi nu râdeți de mine”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA.

FCSB nu renunță la Miculescu, atacantul de la UTA.

„Ei voiau un milion. Eu nu dau un milion. Aa... dacă iau 50 pe Tavi, după aia dau. Că iau 50, râmân cu 49 (râde)”, a explicat omul de afaceri.

Becali îl poate avea pe Miculescu abia din vară. Jucătorul a confirmat că rămâne la UTA până la finalul acestui sezon

„Nu pot să zic că îmi pare rău, asta este, acum sunt aici. Și aici e o atmosferă frumoasă la meciuri. Am văzut și eu câteva poze de la meciul lor (n.r - al lui Charlotte FC) și cam atât. Puțin mă gândesc, erau niște jucători extraordinari acolo, dar acum sunt aici și nu mă mai gândesc la alte echipe sau alt campionat. Acum, sincer, chiar nu mă gândesc.

 

Până în vară vreau să rămân concentrat aici, să reușesc să înscriu mai multe, să am mai multe goluri, pase de gol și să-mi ajut echipa să termine sus, în primele două locuri și să câștigăm cele două baraje”, spunea Miculescu.

David Miculescu a impresionat și la naționala U21, unde a fost convocat de Florin Bratu pentru meciurile cu Finlanda și Maroc. În prima partidă, de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, Miculescu a oferit un gol și un assist, după ce a intrat din postura de rezervă, în ultimele 23 de minute, iar în partida cu Maroc a fost integralist.

Modifică setările cookies