Liga 1

Florinel Coman, OUT de la FCSB? Rivala din Liga 1 la care poate ajunge: "E posibil și împrumut"

Florinel Coman a dezamăgit la FCSB în ultima perioadă și ar putea fi cedat în vară la o altă echipă din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 16:53
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 16:57

Internaționalul român, afectat de mai multe accidentări în ultimele două sezoane, a revenit după problemele medicale în decembrie, însă de la acel moment nu a prins în niciun joc mai mult de o repriză pe teren la FCSB, inclusiv patronul Gigi Becali arătându-se nemulțumit de cel pentru care a plătit 3 milioane de euro.

Florinel Coman ar putea fi împrumutat la Farul

Având în vedere forma slabă a lui Florinel Coman, Gigi Becali ia în calcul să îl cedeze pe fotbalist sub formă de împrumut la Farul Constanța, echipa la care s-a format, anunță Fanatik.

Inclusiv impresarul Ioan Becali confirmă că există posibilitatea ca Florinel Coman să plece de la FCSB în această vară, o decizie în acest sens urmând să fie luată la finalul sezonului.

"Eu cred în continuare că Florinel Coman se va pune pe picioare. Toți, în primul rând Gigi, așteaptă să-și revină. Sigur trebuie să se schimbe ceva la el în vară. Fie își revine, fie caută să meargă să joace în altă parte. E posibil chiar și împrumut! Nu pot să vorbesc eu de un transfer de la FCSB la Farul, dar o decizie clară în privința lui Florinel Coman o să se ia în circa două luni", a spus Ioan Becali, potrivit sursei citate.

Florinel Coman nu ar fi primul fotbalist de la FCSB care este împrumutat la Farul. Din lotul actual al constănțenilor face parte și Dragoș Nedelcu, cedat temporar, până în vară, la echipa lui Gică Hagi.

Coman a jucat la echipa lui Gică Hagi până în 2017, când a fost vândut la FCSB pentru 3 milioane de euro. Extrema a evoluatîn 47 de meciuri pentru Viitorul, a marcat șase goluri și a oferit opt pase decisive.

Gigi Becali: "Gică Hagi e cel mai mare expert din fotbal"

Becali spunea recent că nașul său l-a depășit în fotbal, ținând cont de modul în care Gică Hagi și-a construit clubul de la Constanța. 

"El e cel mai mare conducător. El nu e doar conducător financiar, e și conducător tehnic. E mai tare decât mine, eu sunt mic față de el, a luat-o de la zero, unde plătea și aerul și omul a ajuns să câștige bani din fotbal, e cel mai mare expert din fotbal. Eu sunt expert pentru că nu am falimentat", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Deși îl consideră "cel mai mare expert" pe Gică Hagi, Becali și-a permis să îi ofere și un sfat "Regelui".

"Dacă vrea banii mulți, îi dau și eu un sfat, am vorbit mereu la superlativ de el, îi zic un mic lucru, dacă o să creadă el, să nu cumva să se ia asta și să se supere. Părerea mea e că greșește foarte puțin, că el crede că poate să facă el dintr-unul care nu e fotbalist, să îl facă fotbalist. El poate să îl ia pe unul care e fotbalist calitativ, dar nu e educat fotbalistic.

Presiunea pe care o pune el, sfaturile pe care le dă, profesorul de fotbal care este Gică Hagi, dar dacă unul nu e fotbalist, poți să îl iei să îl întorci pe față și pe dos...l-a făcut pe Alibec fotbalist. L-a făcut pe Jefte, păi ăla era fotbalist, l-a luat și i-a dat sfaturi și l-a făcut mai mare fotbalist. 

Nu vreau să dau nume. Dacă îl iei pe unul care nu e fotbalist, poți să faci tu, pierzi și meciurile cu el din cauză că îl crezi tu pe ăla fotbalist. La ăia crescuți de el știe cel mai bine, când îl bagă pe unul, înseamnă că ăla e fotbalist, crescut de el. Dar când îi ia el și i-am testat noi, eu și încă 5 echipe, îl ia el, ați testat voi toți, iau eu că e bun la mine", a mai spus Becali.

VIDEO Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport

Modifică setările cookies