Liga 1

EXCLUSIV Becali nu vrea să audă! Ce a mai interzis la FCSB: ”Dacă aud un antrenor de-al meu că spune asta, îl dau afară imediat!”

Gigi Becali nu este de acord cu jocul agresiv și are cuvinte de laudă pentru Istvan Kovacs, unul dintre cei mai bine cotați centrali români.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 10:46
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 10:49

Patronul celor de la FCSB a avut un răspuns categoric cu privire la antrenorii care impun un joc agresiv: ”Dacă aud la un antrenor de-al meu că zice asta, îl dau afară imediat!”

„Kovacs, ce? Nu e cel mai bun? Hațegan e mai bun pentru că el a urmărit tot timpul adevărul. A lucrat în lumină, adevăr și dreptate. Kovacs e valoros. De aia când greșea el eu eram supărat. El e prea valoros ca să greșească. Bine, să dea Domnul să fie corect și drept. Un arbitru valoros când face o singură greșeală, merge. 

Bă, dar când vezi joc agresiv și nu dai niciun galben, cum a fost meciul trecut? Dă-le galben din prima repriză să nu ne mai rupă picioarele! Că nu suntem la hochei! Ce e aia cu călcat pe gleznă? Eu dacă aud la un antrenor de-al meu că zice 'Îi rupem! Îi călcăm pe gleznă!' îl dau afară imediat. Ce e asta, mă?”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

FCSB, din nou în cursa pentru titlu

Echipa lui Toni Petrea a profitat de înfrângerea suferită de liderul CFR Cluj și a ajuns la cinci puncte distanță în clasamentul play-off-ului. FCSB a câștigat fără drept de apel duelul cu FC Voluntari, 4-0, și pare pregătită să amenințe prima poziție în clasamentul Ligii 1. 

Scorul a fost deschis de Darius Olaru, în minutul 5 al partidei, iar în minutul 26, Ianis Stoica a mărit avantajul echipei sale, stabilind și rezultatul la pauză. Repriza a doua a fost dominată tot de gruparea roș-albastră, iar în minutul 70 a marcat și Florin Tănase. Căpitanul a realizat „dubla” opt minute mai târziu, închizând astfel tabela de marcaj. 

După etapa cu numărul 4, CFR Cluj este lider în play-off cu 45 de puncte, urmată de FCSB, aflată la cinci lungimi distanță. Universitatea Craiova închide podiumul, având 36 de puncte. 

Modifică setările cookies