VIDEO EXCLUSIV Subiect închis pentru FCSB! Cât trebuie să plătească Becali pentru a transfera o nouă ”perlă” lângă Tavi Popescu și Ianis Stoica

David Miculescu FCSB UTA Arad Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 14:21
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 14:27

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca David Miculescu (20 de ani), de la UTA Arad, să fie transferat de la echipa sa.

Patronul vicecampioanei s-a arătat interesat de tânărul atacant al arădenilor, dar a abandonat ”pista” după ce a auzit cât vor să obțină cei de la UTA în schimbul lui Miculescu. Oficiaii UTA-ei vor să-l vândă pe acesta pentru aproximativ un milion de euro, sumă pe care Gigi Becali o consideră ca fiind prea mare.

În direct la emisiunea Ora Exactă în Sport, Becali a dezvăluit că a vrut să ofere doar jumătate din suma cerută de arădeni, adică 500.000 de euro. Oricum, Miculescu nu duce lipsă de oferte. Acesta este în vizorul unor echipe din Major League Socces (MLS).

"Deocamndată nu. A fost atunci când am dat 500 de mii si ei au cerut un milion. Eu un milion nu dau", a spus Gigi Becali, în direct la Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

VIDEO - Intervenția lui Gigi Becali din emisiunea Ora Exactă în Sport

David Miculescu: "Până în vară sunt la UTA, vreau să rămân concentrat aici"

Tânărul fotbalist a confirmat, în urmă cu o lună, că va rămâne la UTA Arad cel puțin până la finalul sezonului, trasându-și deja câteva obiective, atât individuale, cât și colective.

"Nu pot să zic că îmi pare rău, asta este, acum sunt aici. Și aici e o atmosferă frumoasă la meciuri. Am văzut și eu câteva poze de la meciul lor (n.r - al lui Charlotte FC) și cam atât. Puțin mă gândesc, erau niște jucători extraordinari acolo, dar acum sunt aici și nu mă mai gândesc la alte echipe sau alt campionat. Acum, sincer, chiar nu mă gândesc.

Până în vară vreau să rămân concentrat aici, să reușesc să înscriu mai multe, să am mai multe goluri, pase de gol și să-mi ajut echipa să termine sus, în primele două locuri și să câștigăm cele două baraje", spunea Miculescu.

David Miculescu a impresionat și la naționala U21, unde a fost convocat de Florin Bratu pentru meciurile cu Finlanda și Maroc. În prima partidă, de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, Miculescu a oferit un gol și un assist, după ce a intrat din postura de rezervă, în ultimele 23 de minute, iar în partida cu Maroc a fost integralist.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!