Liga 1

Gigi Becali face un pas în spate în privința lui Sorescu: „Stați să vorbesc cu Toni Petrea!”

Gigi Becali (63 de ani) nu mai e convins că îl vrea pe Deian Sorescu la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 23:24
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 00:50

În vară Gigi Becali a vrut să-l cumpere pe Deian Sorescu de la Dinamo și le-a oferit un milion de euro „câinilor”, însă aceștia au refuzat oferta, deoarece nu au dorit să-și întărească rivala.

Acum fanii acționari din DDB i-au stabilit prețul lui Sorescu, 700.000 de euro, și sunt gata să-l vândă în iarnă.

Gigi Becali face însă un pas în spate și spune că se va consulta cu Toni Petrea și că abia în perioada de mercato va lua o decizie în privința fotbalistului de bandă.

„Stai să vorbesc şi eu cu Toni Petrea. Ce, au început transferurile? Stai să prindem peştele şi dup-aia punem tigaia pe foc. Stai să vină perioada de transferuri şi dup-aia discutăm.

E un jucător bun, dar nu vreau să vorbesc acum, ce rost are să vorbesc acum? E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam. Mai am şi meci cu ei, nu îmi trebuie mie belele pe cap”, a spus Gigi Becali pentru as.ro.

Șumudică îl vrea și el pe Sorescu

„Șumi” a pus ochii pe Deian Sorescu, unul dintre jucătorii de bază ai lui Dinamo. Jucătorul a avut un start bun de sezon alături de „câini”, însă evoluțiile sale s-au „diluat” de la un joc la altul după ratarea transferului la FCSB.

Acesta este și aspectul care îl îngrijorează pe Mariu Șumudică cel mai mult. Antrenorul român le-a transmis oficialilor lui Dinamo, potrivit as.ro, că îl vrea pe Sorescu, însă acesta va trebui să-și împunătățească semnificativ evoluțiile în ultimele partide din acest an.

Modifică setările cookies