Fotbal extern

Marius Șumudică îl vrea pe Deian Sorescu la Malatyaspor, însă pune o condiție! Ce trebuie să facă fotbalistul

Marius Șumudică se confruntă cu probleme de lot la Malatyaspor și vrea să-și întărească echipa cu un jucător din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 20:11
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 20:22

„Șumi” a pus ochii pe unul dintre jucătorii de bază ai lui Dinamo. Este vorba de Deian Sorescu, care a avut un start bun de sezon alături de „câini”, însă evoluțiile sale s-au „diluat” de la un joc la altul după ratarea transferului la FCSB.

Acesta este și aspectul care îl îngrijorează pe Mariu Șumudică cel mai mult. Antrenorul român le-a transmis oficialilor lui Dinamo, potrivit as.ro, că îl vrea pe Sorescu, însă acesta va trebui să-și împunătățească semnificativ evoluțiile în ultimele partide din acest an.

Șumudică se  așteaptă ca Sorescu să marcheze cel puțin 2-3 goluri în ultimele partide pentru ca bașcanii de la Malatya să se convingă de calitatea dinamovistului.

Dinamo vrea un milion de euro pe Sorescu

Dacă va pleca de la Dinamo, Sorescu ar putea aduce în conturile clubului din „Groapă” cel puțin un milion de euro, suma pe care dinamoviștii i-au stabilit-o lui Sorescu încă din vară. Banii ar fi o adevărată mană cerească pentru Dinamo, care se află în insolvență și întâmplină serioase dificultăți financiare.

În următorul meci din Liga 1, Dinamo o va întâlni pe teren propriu pe Chindia Târgoviște, luni, de la ora 20:30, în etapa a 19-a din Liga 1.

Modifică setările cookies