Liga 1

Veste uriașă înainte de FCSB - Rapid! Câți fani vor avea acces la derby

Meciul dintre FCSB și Rapid este programat pe 15 decembrie, de la ora 20:30. La derby vor avea acces și spectatorii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 15:14
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 15:17

Până acum, limita impusă de autorități era 30% din stadion deschis publicului. Acum vor avea acces aproape 27.000 de spectatori, adică 50% din capacitatea Arenei Naționale, potrivit unui comunicat emis de FCSB.

FCSB - Rapid, derby cu suporteri în tribunele Arenei Naționale

”Conform anexei la HCNSU din 7 decembrie 2021, la partida dintre FCSB şi FC Rapid 1923 vor avea acces pe stadion, în limita a 50% din capacitate, următoarele categorii de persoane:

- Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

- Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

- Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.

Documentele medicale care atestă apartenenţa spectatorilor la una dintre cele două categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate”, se arată în comunicatul FCSB.

Modifică setările cookies