Liga 1

Fostul jucător de la FCSB care i-a golit buzunarele lui Becali mai dă o lovitură financiară în Liga 1

Încă un club din Liga 1 are probleme cu jucătorul care l-a stors pe Gigi Becali de bani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 10:58
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 11:11

Polonezul Lukasz Gikiewicz (34 de ani) n-a rupt gura târgului în perioada petrecută în fotbalul românesc, însă este pe cale să dea o nouă lovitură financiară unei echipe din campionatul românesc, după ce i-a luat 150.000 de euro lui Becali.

Polonezul s-a aflat sub contract cu FCSB între august și septembrie 2019, evoluând în doar patru meciuri pentru „roș-albaștri”. Acesta a plecat de la club după ce Becali s-a lămurit în privința sa și i-a interzis să mai locuiască la baza din Berceni, i-a luat mașina primită inițial de la club și nu i-a mai permis să se antreneze cu echipa.

  • Gikiewicz câștigă în continuare procese împotriva fotbalului românesc! După FCSB, un alt club din Liga 1 trebuie să îi plătească bani, deși nu a jucat acolo

Gikiewicz l-a dat în judecată pe Becali, acuzând „bullying, intimidare și presiuni psihologice”, iar patronul FCSB a fost obligat să-i achite atacantului suma de 150.000 de mii de euro.

Lukasz Gikiewicz mai dă o lovitură în Liga 1

Acesta nu este singurul incident neplăcut pe care Lukasz Gikiewicz l-a trăit în fotbalul românesc. Înainte de a parafa înțelegerea cu FCSB, polonezul semnaze cu cei de la Gaz Metan, însă medieșenii s-au răzgândit la scurt timp și l-au anunțat să-și caute echipă.

Avocații fotbalistului polonez au atacat Gazul la TAS, iar judecătorii au hotărât, potrivit emanuelrosu.ro, că medieșenii sunt buni de plată. Mediașul a făcut apel, însă TAS a mențiunut decizia, iar acum clubul din Liga 1 va trebui să achite lui Gikiewicz peste 100 de mii de euro.

FCSB, Omonia Nicosia, Slask Wroclaw, Lewski Sofia si Al Wahda (Arania Saudita) sunt cele mai importante cluburi pe la care a trecut Lukasz Gikiewicz.

Modifică setările cookies