Liga 1

Gigi Becali are oferta pe masă! Un club din Liga 1, dispus să plătească pentru unul dintre „puștii” de la FCSB

Becali a primit ofertă pentru unul dintre fotbaliștii de perspectivă de la clubul său.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 19:13
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 19:20

FCSB îl transfera la începutul anului trecut pe Denis Haruț (22 de ani), de la FC Botoșani. 650.000 de euro a plătit Becali în schimbul fundașului dreapta.

Deși așteptările au fost mari, Haruț nu a reușit să devină om de bază la FCSB, iar Valeriu Iftime anunță că este gata să-i ofere inclusiv o sumă de bani lui Becali pentru a-l aduce pe fundaș înapoi la FC Botoșani.

Valeriu Iftime: „Și mâine l-aș lua înapoi pe Denis Haruț!”

„Și mâine l-aș lua înapoi pe Denis Haruț dacă Gigi Becali mi-l dă. Dacă ar rămâne liber ar fi și mai perfect. Însă, pentru el aș da chiar și o sumă de bani, deoarece nu cred eu că îl lasă domnul Becali liber de contract.

Vom vedea ce o să se întâmple, iar eu sunt convins că acest copil dacă s-ar întoarece la noi, Marius Croitoru l-ar pune imediat pe picioare. Denis trebuie să joace și să aibă meciuri în picioare. Marius ține foarte mult la Haruț și îl cunoaște foarte bine. Eu îl consider un fotbalist foarte bun”, a spus Valeriu Iftime, potrivit ProSport.

1 milion de euro este cota de piață a lui Haruț, potrivit transfermarkt.com. Fundașul a îmbrăcat de 12 ori tricolul FCSB-ului în acest sezon, în toate competițiile. În doar trei meciuri din cele zece disputate în Liga 1 a fost integralist.

Modifică setările cookies