VIDEO Gigi Becali anunță o luptă aprigă în sezonul viitor: "Are ambiție să câștige, a băgat 25 de milioane!"

Gigi Becali Dan Petrescu dan sucu Florinel Coman Mihai Rotaru Superliga Gigi Becali / Foto: Profimedia
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 19:14
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 19:25

Gigi Becali a făcut luni dimineață câteva declarații privind viitorul echipei sale și perspectivele pentru următorul sezon.

Cu FCSB conducând cu autoritate în Superliga României, cu un avans impresionant de 11 puncte față de locul secund ocupat de Universitatea Craiova, Gigi Becali a oferit o perspectivă asupra a ceea ce urmează pentru echipa sa și despre posibilele transferuri viitoare.

Gigi Becali: "Va fi mai aprigă lupta"

Privind sezonul viitor, patronul de la FCSB a anticipat o luptă mai aprigă în Superligă, având în vedere că alte echipe se pregătesc să își întărească loturile. El a menționat că Universitatea Craiova, CFR Cluj și alte formații sunt determinate să-și consolideze formațiile, iar competiția va fi acerbă.

  • Gigi Becali / Foto: Profimedia

”Va fi mai aprigă lupta, și Gică întărește echipa, Șucu a spus că va băga bani, chiar dacă nu se califică în cupele europene. Rotaru are și el ambiție să câștige și el ceva. De când e în fotbal, a băgat 25 de milioane, nu a câștigat. CFR, nu că vine Dan Petrescu, nu e vorba de el, probabil vor întări și ei. Astea patru echipe se bat." a declarat Becali, luni dimineață.

"Gică Hagi echilibrează banii cu știința"

Afaceristul a mai subliniat și importanța lui Gheorghe Hagi în echilibrarea forțelor din fotbalul românesc. El a recunoscut că Hagi are o abilitate unică de a transforma jucători și de a-i face să strălucească, iar acest lucru îl face un adversar redutabil pe plan competițional.

"Mai este și Gică, care nu se bate financiar cu noi, dar prin competența lui echilibrează balanța. El știe, orice jucător care e la el e superjucător, când ajunge la noi nu mai e superjucător. Unde e Borza? La Hagi era pistol, gata dom-le, echipa națională, soluție. Înseamnă că el face ceva ce nu putem noi. Echilibrează banii noștri cu știința lui.” a adăugat patronul celor de la FCSB.

Ce se întâmplă cu transferul lui Coman

În legătură cu posibila plecare a lui Florinel Coman, Gigi Becali a avut un verdict clar, exprimându-și punctul de vedere cu caracterul său inconfundabil.

 ”De ce să îl conving să rămână, e doar interesul meu? Stai puțin, au venit arabii? (n.r. Reporter: S-au plătit banii?) Ce bani? Faceți glume, ce glume sunt astea? Eu nu știu, el mi-a spus mie, m-a sunat cineva că vor să vină. Eu am zis ’Ce să vină?’, la telefon, pac-pac contract, bagă banii în cont și gata. Nu dom-le, să dea banii în rate. Nu merge cu banii în rate și gata." a mai adăugat Gigi Becali.

Clasament Play-off

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!