Gigi Becali anunta DOMINATIA FCSB-ului in Liga 1! EXCLUSIV: "Nu cred ca ne poate opri cineva! Pe zi ce trece devin mai RAZBOINICI!"

Gigi Becali anunta DOMINATIA FCSB-ului in Liga 1! EXCLUSIV: "Nu cred ca ne poate opri cineva! Pe zi ce trece devin mai RAZBOINICI!"

Gigi Becali este incantat de echipa pe care a reusit sa o construiasca la FCSB si crede ca rezultatele vor veni de acum incolo.

FCSB este lider in Liga 1 la finalul anului 2020 si Gigi Becali crede ca nimeni nu ii va putea opri sa cucereasca titlul la finalul acestui sezon.

Patronul ros-albastrilor spune ca fotbalistii in care si-a pus mari sperante au ajuns la maturitatea necesara si vor demonstra asta prin cucerirea titlului:

"Slava Domnului! Echipa a crescut, adica jucatorii pe care am dat milioane, 3 milioane, 2 milioane, acum deja nu mai sunt copii. Ei sunt barbat! Sunt barbati, dar nu sunt chiar razboinicii aia de clasa, pe care ii voiam eu, dar vor deveni!

Pe zi ce trece si pe luna ce trece ei devin mai razboinici. 

Eu cred ca in primavara nu mai poate sa ne opreasca nimeni. Suntem pe locul asta desi am avut Covid-ul. Nu i-am avut pe Tanase si pe Man chiar la 100%", a spus Gigi Becali, pentru PRO TV si WWW.SPORT.RO.

34 de puncte are FCSB, dupa primele 15 runde ale acestui sezon de Liga 1. Ros-albastrii au cea mai buna ofensiva din campionat, cu 37 de goluri inscrise.

In prima runda din 2021, FCSB va primi vizita echipei Astra Giurgiu, intr-un duel programat pe 15 ianuarie.

Citeste si:Gigi BecaliFCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies