Gigi Becali, anunț despre transferul lui Budescu la FCSB: "Eu nu îmi bat joc de banii mei!"

Gigi Becali CFR Cluj Constantin Budescu FCSB Superliga Gigi Becali, anunț despre transferul lui Budescu la FCSB: "Eu nu îmi bat joc de banii mei!"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 00:21
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 00:29

Gigi Becali nu mai este dispus să ofere salarii mari la FCSB. 

CFR a reușit să îl aducă pe Denis Alibec de la Kayserispor sub formă de împrumut până la finalul sezonului. Atacantul a mărturisit că motivul principal pentru care i-a ales pe clujeni este Marius Șumudică, antrenorul alături de care câștigat campionatul în Liga 1 cu Astra Giurgiu.

Tehnicianul din Gruia își mai dorește un fost elev în Gruia, pe Constantin Budescu. Mijlocașul are un salariu anual de 1 milion de euro și mai are contract încă un sezon cu Damac. Însă nici Gigi Becali nu și-a luat gândul de la el. A precizat că îl așteaptă vara viitoare la FCSB, când îi expiră înțelegerea cu echipa din Arabia Saudită, dar nu este dispus să arunce cu banii.

"De Budescu nu știu. Mi-a spus că, dacă vine, vine la noi. Dar poate se duce și la Șumudică, se duce unde ia bani. Adică se duce unde îi dă mai mulți bani și probabil CFR îi dă mai mulți bani, că are mai mulți bani ca mine, sunt mai bogați, dau salarii mai mari. El mi-a spus că, dacă pleacă de acolo, vine la mine. Mi-a zis: 'nea Gigi, îmi dădeau ăștia atâta, matale nu îmi dădeai'. Nu pot să spun, nu știu. Dar dacă vine vara asta, probabil că îl ia Șumudică, că îi dă vreo 40-50 de mii pe lună.

Eu nu am atâția bani. La mine, la Becali, nu mai există să înghețe picioarele, eu nu îmi bat joc de banii mei și de banii pe care mi i-a dat Dumnezeu, m-ai înțeles? Păi, da, îl știu pe Budescu, dar nu îi dau eu 40 de mii pe lună, că nu sunt nebun. Decât să-i dau 40 de mii pe lună la un jucător... Nu acum! Dacă la anul, de exemplu, mă duc în Liga Campionilor, iau 40 de milioane, ridic puțin, mă duc la 25 - 30 de mii. Dacă apoi iarăși mai vând vreun jucător cu 30 de milioane, 70 de milioane, 100 de milioane, de exemplu pe Tavi Popescu, da, atunci ridicăm la 30-40 de mii", a declarat Gigi Becali pentru La Liga Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!