csa steaua Ghencea Gigi Becali Fotbal intern „Nu mai aveți viață cu noi!” Mesaj dur pus de suporterii CSA în Ghencea după cererea lui Gigi Becali

„Nu mai aveți viață cu noi!” Mesaj dur pus de suporterii CSA în Ghencea după cererea lui Gigi Becali 

Gigi Becali a anunțat că a făcut cerere pentru ca echipa sa să poată juca pe arena din Ghencea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 19:45
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 19:51

Patronul FCSB a dezvăluit că echipa nu poate juca pe Arcul de Triumf, astfel că atenția sa s-a îndreptat către arena din Ghencea. Vestea nu le-a picat bine suporterilor lui CSA Steaua, care nu acceptă sub nicio formă ideea ca echipa din Liga 1 să evolueze acolo. 

CSA Steaua a jucat un amical cu Metaloglobus înainte de debutul în Liga 2, iar fanii „militarilor” au avut un mesaj dur pentru conducerea clubului, sub formă de avertisment. Suporterii din Peluza Sud au pus două bannere pe gardurile din jurul stadionului pe care au afișat două mesaje. 

  • „Nu mai aveți viață cu noi!” Mesaj dur pus de suporterii CSA în Ghencea după cererea lui Gigi Becali

„În Ghencea doar Steaua!” și „Luptați pentru club sau nu mai aveți viață cu noi”, sunt mesajele transmise de suporteri.

„Am făcut cerere să jucăm în Ghencea!” 

Gigi Becali a dezvăluit la „Ora exactă în sport” că cererea de a juca pe Arcul de Triumf i-a fost respinsă, argumentând care au fost și motivele pentru care nu a primit aprobare. 

”Am făcut cerere să jucăm în Ghencea. Noi facem totul în baza legii și așteptăm să vedem ce răspuns primim. Am făcut și la Arcul de Triumf și ne-au spus că nu au formă juridică să închirieze stadionul. Ei s-au încurcat cu puiu-n lână. Pentru că acum și-au dat seama că nu au nici o finanțare. Eu îi întreb pe suporteri 'ba, voi când vedeți cum a ajuns Dinamo? Insolvență, iar insolvență, Rapidul în faliment'”, a spus Gigi Becali la PRO X. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!