Gigi Becali Andrei Dumiter FCSB Nicolae Dica Sepsi OSK Superliga Gigi Becali a dezvăluit cine i l-a recomandat pe Dumiter de la Sepsi: „Mi-a spus că se pretează la FCSB!”

Gigi Becali a dezvăluit cine i l-a recomandat pe Dumiter de la Sepsi: „Mi-a spus că se pretează la FCSB!” 

Gigi Becali și-a mai luat un jucător de atac. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 19:09
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 19:10

După ce l-a adus pe Zdenek Ondrasek de la Viktoria Plzen, Gigi Becali l-a transferat și pe Andrei Dumiter de la Sepsi, cumpărat de covăsneni, în vara lui 2019, de la Ripensia Timișoara.

Finanțatorul a plătit 350 000 de euro în schimbul fotbalistului de 22 de ani, iar acum a dezvăluit cine a fost cel care i l-a propus pe tânărul jucător. 

  • Gigi Becali a dezvăluit cine i l-a recomandat pe Dumiter de la Sepsi: „Mi-a spus că se pretează la FCSB!”

„Am vorbit cu Dică. El mi-a spus: 'E foarte puternic. Părerea mea că e un jucător care se pretează la FCSB. Cineva care să țină mingea acolo, e foarte puternic, are 22 de ani. Are potențial foarte mare de creștere'. Dacă e bine, bine, dacă nu, am pierdut banii și cu asta basta. Trebuie să riscăm, nu? Decât să risc cu străini pe care nu-i văd... măcar pe ăsta l-am văzut vreo 2-3 meciuri”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport. 

Andrei Dumiter a jucat 16 meciuri pentru Sepsi, timp în care a reușit să înscrie de două ori și să ofere și două pase de gol.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!