„Aroganța lui Gigi Becali este deja prea mare!” Replica lui Tudorel Stoica pentru patronul FCSB după cererea făcută 

„Aroganța lui Gigi Becali este deja prea mare!” Replica lui Tudorel Stoica pentru patronul FCSB după cererea făcută 

Arena din Ghencea declanșează un nou „scandal” între CSA Steaua și FCSB. 

Gigi Becali a anunțat că a făcut cerere pentru ca FCSB să poată juca în Ghencea, iar declarațiile patronului i-au enervat pe suporterii lui CSA, care au lansat un avertisment pentru conducerea clubului. 

În aceeași notă a reacționat și Tudorel Stoica, cel care a transmis cu un mesaj tranșant că FCSB nu are ce căuta pe arena din Ghencea, argumentând cu motivele pentru care cererea făcută de echipa lui Gigi Becali ar trebui refuzată. 

„Nu are ce să caute FCSB la Steaua, atâta timp cât s-au declarat public inamicii numărul unu al clubului Steaua. Când îți neglijezi obiectivele tale ca să faci rău altei echipe... Nu cred că un dușman poate să aibă pretenții. Dacă erau mai diplomați și știau cum să se comporte, poate că ar fi meritat, dar deja e mult să joace FCSB aici pentru că este stadionul echipei Steaua.

Sunt două echipe diferite, una e în liga a doua, cealaltă în prima ligă. Aroganța lui Gigi Becali este deja prea mare! Cine se ocupă de finanțarea și organizarea stadionului? Este terenul armatei! Să se ducă la Arcul de Triumf, de ce nu au reușit acolo? Sau pe la prietenii lor, pe la Botoșani, pe la Buzău, poate vor reuși să joace acolo. Aici deja nu au cum să joace. 

Eu v-am spus părerea mea și cred că armata e într-o poziție mult mai importantă să vă răspundă la această întrebare, dar părerea mea e că nu ar trebui să-i primească niciodată pentru ceea ce au declarat sau făcut. Din punctul meu de vedere n-au ce căuta, să se ducă unde vor ei. Un dușman nu ai cum să-l primești în casă, n-are ce căuta, ce să mai...”, a spus Tudorel Stoica pentru Digi Sport. 

  • „Aroganța lui Gigi Becali este deja prea mare!” Replica lui Tudorel Stoica pentru patronul FCSB după cererea făcută
VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din zona roșie. Ce trebuie să faci pentru a evita carantinarea
BRAT
Modifică setările cookies