Gigi Becali a pus ochii pe ei! Trei jucători care ar putea semna cu FCSB în iarnă

FCSB Gigi Becali Grigore Turda Ronaldo Deaconu Sergiu Bus Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 18:48
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 18:57

FCSB a legat trei victorii în Liga 1, însă Gigi Becali ia în calcul să întărească echipa în iarnă.

Trei jucători pe care patronul FCSB i-a dorit în trecut ar putea ajunge în echipa vicecampioanei în această iarnă.

Primul jucător de pe lista lui Becali este Grigore Turda (24 de ani), fundașul lui FC Argeș, asemănat ca stil de joc de Jean Vlădoiu cu Miodrag Belodedici.

Becali l-a dorit pe Turda și în vară, însă negocierile au căzut din cauza divergențelor financiare: „A fost ofertă de la FCSB, dar a fost refuzată, din raţionamente financiare. UTA nu-l va lăsa pe un milion de euro, ştiu sigur. UTA în momentul ăsta îşi creează anvergura necesară să vândă direct în străinătate”, spunea Bogdan Apostu, pentru Prosport, cu ceva timp în urmă.

Ronaldo Deaconu ar putea semna cu FCSB

Ronaldo Deaconu (24 de ani) se află și el în vizorul lui Becali. Jucătorul ar fi putut ajunge gratis la FCSB în iarnă, însă și-a retras memoriul depus împotriva celor de la Gaz Metan și a ales să continue la Mediaș. Ceea ce înseamnă că Gigi Becali va trebui să scoată bani din buzunare dacă îl vrea pe mijlocaș.

„Am zis că dacă îl cheamă și Andrei, îl luăm. Cică e foarte bun jucător, eu nu-l știu. Trebuie să-l vrea antrenorul. Întrebați-l pe Edi, nu e un jucător pe care să-l iau eu. Eu iau doar jucători de excepție, care-mi plac mie”, spunea Gigi Becali, la PRO X, în luna octombrie.

Sergiu Buș nu exclude revenirea la FCSB

Becali ar putea muta și în plan ofensiv. Sergiu Buș (29 de ani) a devenit liber de contract după despărțirea de sud-coreenii de la Seongnam și nu exclude o revenire la vicecampioana României.

Atacantul era favoritul lui Becali în 2020, la prima experință în tricoul „roș-albastru”, însă după doar șase luni, patronul FCSB a renuțat la el, nemulțumit de randamentul acestuia. Două goluri și o pasă decisivă reușise Buș în cele 11 meciuri jucate pentru FCSB.

„Am reziliat contractul cu Seongnam oficial săptămâna trecută, este jucător liber de contract începând cu vineri seara. Și suntem deschiși la discuții cu orice echipe. Am mai spus-o, vizavi de Sergiu cred că va fi foarte greu să ajungă la o echipă medie din România din cauza faptului că are niște pretenții salariale destul de mari”, a spus a spus Bogdan Apostu, impresarul lui Sergiu Buș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!