Liga 1

Destinația surprinzătoare unde putea ajunge Costel Gâlcă! Ce ofertă a refuzat fostul antrenor al FCSB-ului 

Costel Gâlcă a fost la un pas de a accepta o altă ofertă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 09:05
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 09:12

Costel Gâlcă și-a găsit angajament după despărțirea de Vejle Boldklub, din iunie 2021. Cu toate că a fost curta de Sespi OSK, în urmă cu o lună, antrenorul a ales-o pe Al Hazem din Arabia Saudită, fiind prezentat oficial la noul său club luni. 

Însă, în aceeași perioadă, Gâlcă a fost ofertat și de gruparea Tractor, din Iran, conform prosport. Iar echipa din Teheran era hotărâtă să-și asigure serviciile fostului component al „Generației de Aur”, ademenindu-l cu un contract de 50.000 de dolari lunar pentru următoarele 6 luni. 

Doar că Gâlcă a preferat un campionat în care a mai antrenat. Între 2016 și 2017, pregătindu-le în Arabia Saudită pe Al-Taawoun și pe Al-Fayha.

Gâlcă va antrena un fotbalist trecut prin Liga 1

La Hazem, Gâlcă îl va pregăti pe Ibrahima Tandia (28 de ani), fostul atacant de la Sepsi OSK, care în 51 de meciuri pentru formația din Sfântu Gheorghe a înscris de 16 ori și a oferit 7 pase decisive. 

De-a lungul carierei, antrenorul român le-a mai condus pe Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al Taawoun, Al-Fayha și Vejle. Iar singurele trofee pe care le-a obținut au fost alături de echipa lui Gigi Becali, în sezonul 2014-2015, când a câștigat campionat, Cupa României și Cupa Ligii. 

Modifică setările cookies