Sorin Cârțu, convins de „prietenia” dintre Iftime și Becali: „Câte faulturi a făcut Botoșani cu noi și câte cu FCSB?”

Președintele Universității Craiova semnalează că FC Botoșani are altă atitudine față de meciurile cu FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 11:41
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 13:44

FC Botoșani și Universitatea Craiova au remizat în etapa a 18-a a Ligii 1, 2-2, la capătul unui meci spectaculos. 

Chiar dacă au deschis scorul prin Andrei Ivan, oltenii s-au văzut conduși la finalul primei reprize, grație reușitelor lui Kage și Malcom. Însă, golul lui Gustavo a fost cel care a salvat un punct pentru gruparea din Bănie. 

Iar Sorin Cârțu este de părere că jucătorii lui Marius Croitoru evoluează cu o atitudine diferită în meciurile cu Universitatea Craiova, față de cele cu FCSB, președintele oltenilor semnalând numărul crescut de faulturi pe care l-au comis moldovenii în partida de luni-seară. 

Cârțu: „Cu noi joacă foarte aprig! Ziceți că fac eu aluzii...”

„Am avut niște momente psihologice pe care nu le-am depășit. Situația de bară a lui Koljic, pe urmă a venit golul. Dacă am fi tranșat în favoarea noastră, sunt sigur că rezultatul ar fi fost altfel. Am rămas cu gustul ăsta că a fost un meci bun, suntem prezenți în joc, dar păcătuim prin niște momente pe care nu le înțeleg. 

Suntem în presiune cu toate meciurile. Mai trece o etapă, deja au trecut trei etape, abia am luat un punct. La Botoșani pentru noi e o deplasare grea. Cu noi joacă foarte aprig, au foarte multe faulturi, ziceți că fac eu aluzii. Dacă punem în balanță câte faulturi s-au făcut aseară și câte cu FCSB-ul. Pap, de fiecare dată când joacă cu noi, prinde zile bune. 

La Craiova, o partidă pe care am avut-o în control, au avut două momente de inspirație și au făcut 2-1. Așa ne e soarta cu ei. Sunt și echipe de tipul acesta într-un campionat cu care te descurci mai greu”, a declarat Sorin Cârțu la Ora Exactă în Spor, la PRO X. 

Totodată, președintele Universității Craiova este de părere că lupta la titlu nu s-a încheiat și speră că, împreună cu îmjumătățirea punctelor, elevii lui Reghecampf să se apropie de CFR Cluj și FCSB. 

Cârțu: „Jucăm frumos, atacăm frumos și greșin în apărare frumos”

„Se pot întâmpla multe și echipele celelalte pot trece printr-o perioadă ca a noastră. În fotbal se pot întâmpla multe, dar e foarte greu. Eu nu sunt supărat pe partida de aseară, dacă s-ar fi procedat la fel și cu celelalte 6 înfrângeri, am fi avut vreo 6 puncte în plus. 

Echipa îți dă încredere așa, trebuie să fim mult mai eficienți și atunci se rezolvă toate. Să fim acolo în podium. Jucăm frumos, atacam frumos, numai că, de foarte multe ori, în apărare greșim tot frumos”, a precizat președintele Universității Craiova.

Modifică setările cookies