Fotbal intern

Să tot arbitrezi ca Barbu! Centralul care a făcut praf meciul FCSB - UTA a primit cadou o delegare la Londra

El va face parte din brigada care va conduce meciul Tottenham - Rennes din Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 14:32
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 14:36

Marian Barbu, centralul care a greșit grav în meciul FCSB - UTA 2-1, când a acordat două penalty-uri gazdelor, a fost delegat pentru meciul Tottenham - Rennes de joi, din grupele Conference League.

”Horațiu Feșnic va fi central în meciul pe care englezii de la Tottenham îl dispută la Londra contra francezilor de la Rennes, lideri în Grupa G.

Valentin Avram și Alexandru Cerei vor fi arbitri asistenți, iar Marian Barbu arbitru de rezervă”, precizează Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial.

Manager general UTA: „Nu era nevoie de VAR pentru ca cele două penalty-uri să nu fie dictate!”

”Noi nu suntem adepții de a sări la gâtul arbitrilor, de a ieși în presă după orice eșec, ne doare ce s-a întâmplat aseară, am fost nedreptățiți, s-a văzut foarte bine la televizor. Dacă ar exista și VAR-ul în România sau hawkeye-ul care avertizează, altfel era situația. Arbitrul, din punctul nostru de vedere, care poartă ecuson FIFA, să fie la trei metri de fază, până și tușierul trebuia să vadă că a depășit mingea linia terenului. Din punctul nostru de vedere, dânsul era foarte aproape pentru a vedea ce s-a întâmplat. 

Nu era nevoie de VAR pentru ca cele două penalty-uri să nu fie dictate, poate VAR-ul îl ajuta, dar la poziționarea acestuia din teren, mai ales când a fluierat la primul, nu era nevoie de VAR. E arbitru care poartă ecuson FIFA, atunci trebuie să fii demn și să vezi tot ce se întâmplă în teren, să dicteze și să ia cele mai bune decizii în teren”, a declarat pentru PRO X, la emisiunea ”Ora exactă în sport”, managerul general al clubului arădean, Attila Brosovszki, după meciul pierdut cu FCSB.

Modifică setările cookies