Crăciunescu cere excluderea arbitrilor și îl mustrează pe jucătorul FCSB-ului: „Cade anchilozat, parcă l-a împușcat!”

Fostul președinte CCA nu le găsește scuze arbitrilor pentru greșelile comise în etapa a 18-a a Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 11:10
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 11:24

Greșelile de arbitraj au ținut capul de afiș al etapei a 18-a din Liga 1. Eorile fatale au fost la FCSB - UTA Arad, când Marian Barbu le-a acordat roș-albaștrilor două lovituri suspecte de la 11 metri, la prima Octavian Popescu simulând, iar la a doua, mingea controlată de Dumiter a părăsit suprafața de joc înainte ca Vali Gheorghe să șuteze în brațul unui adversar. 

Cu toate acestea, Ion Crăciunescu nu le ia apărarea arbitrilor și susține că fotbalul românesc este plin de greșeli, pentru că „centralii” nu sunt competenți. De asemenea, fostul șef CCA a ținut să-l mustreze și pe Octavian Popescu pentru că a simulat în meciul cu UTA Arad. 

Crăciunescu: „Octavian Popescu cade ca un bloc”

„Niște greșeli impardonabile și inadminisibile. Nu se poate întâmpla ceva în fața ta clar și tu să nu iei măsurile care trebuie. Dacă ești emotiv sau există alte explicații, trebuie să te retragi sau să fi dat afară. Marian Barbu trebuia să vadă... Orice arbitru trebuie să vadă tot timpul ce se întâmplă cu mingea. Acolo nu a fost o zonă aglomerată, n-a fost o perdea de jucători. 

Octavian Popescu cade anchilozat, parcă l-a împușcat cineva, cade ca un bloc”, a declarat Ion Crăciunescu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies