Gigi Becali a intervenit în direct la TV după FCSB - Petrolul Ploiești: ”Pot să fac o glumă?”

FCSB - Petrolul Ploiesti Gigi Becali Superliga Superliga Gigi Becali, patron FCSB / Foto: Agerpres
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2024, 23:30
Data actualizarii: Duminica 03 Martie 2024, 23:30

FCSB a învins-o pe Petrolul Ploiești cu 1-0, în etapa cu numărul 29 din sezonul regular al Superligii României.

Cu 61 de puncte acumulate până în clipa de față, vicecampioana și-a configurat un avans de 13 puncte față de Rapid București, care ocupă locul secund în clasament cu 51 de puncte.

Gigi Becali a intervenit în direct la TV după FCSB - Petrolul Ploiești: ”Pot să fac o glumă?”

După meci, Gigi Becali a vorbit despre partida de pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării, la care au asistat aproape 20 de mii de spectatori în tribune, conform cifrelor oficiale.

Latifundiarul din Pipera a precizat că Petrolul Ploiești a controlat meciul în prima parte și a ținut să evidențieze că accidentarea lui Eduard Radaslavescu e posibil să nu fie atât de gravă.

Fotbalistul a intrat la pauză, dar a fost nevoit să fie înlocuit de Andrei Pandele, după ce s-a accidentat la doar 10 minute după ce și-a făcut apariția în teren.

”Putem să și glumim puțin, nu? În prima repriză nu mi-a convenit. Petrolul a controlat toată repriza (n.r - râde). Comentatorul vostru a spus prin minutul 30-35 că Petrolul controlează jocul. Cum să ai emoții? Îți dai seama dacă o echipă e periculoasă. 

Trebuie să ai ocazii, ceva. N-am controlat tot anul ăsta jocul ca acum. Bine, n-am avut ocazii pentru că s-au baricadat ei, dar niciodată nu am controlat jocul așa. În repriza a doua ce să faci? Dacă ai 1-0 și vezi că ești obligat să faci schimbări, Ngezana cerea și el schimbări, Nana cam avea emoții, Băluță era și el puțin obosit... 

În situația asta, cu schimbările făcute, am fost obligat să-l schimbăm pe Radaslavescu. El și-a dorit să joace. E posibil să nu fie grav”, a spus Gigi Becali la televiziunea DigiSport.

Pentru FCSB urmează meciul cu Rapid București de sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00. Cele două se vor întâlni pe Arena Națională, iar confruntarea va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!