VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunțat plecarea lui Claudiu Keșeru de la FCSB: "E încheiată definitiv!". Pe cine se va baza în atac

Gigi Becali a intervenit la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X, unde a vorbit și despre situația lui Claudiu Keșeru.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 23:58
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 23:58

Intrat în dizgrația patronului de la FCSB încă de la finalul anului trecut, Claudiu Keșeru a prins foarte puține minute în 2022, iar la mai multe partide, inclusiv la ultimele trei, nu a făcut parte din lotul echipei.

Claudiu Keșeru pleacă de la FCSB

La emisiunea Ora Exactă în Sport, Gigi Becali a fost întrebat dacă "este încheiată definitiv treaba cu Keșeru", iar patronul de la FCSB a oferit un răspuns ferm, spunând că decizia îi aparține în totalitate. 

Becali nici nu a vrut să audă de rugămințile lui Toni Petrea și Mihai Stoica, motivând că el este cel care investește banii și are tot dreptul să ia această hotărâre.

"Da! E încheiată, ce să mai? Vă transmit tuturor celor care contestați. Una e să spui părererea și alta e să critici. Eu deja am început să dau bani de la mine. Am zis că iar trebuie să dau un milion de euro, s-ar putea să nu se fi luat banii de la televizare. Eu le spun așa: băi, ia veniți voi și dați voi banii în locul meu. Dați voi milionul și faceți ca voi.

Cine n-a fost de acord cu îndepărtarea lui Keșeru? Trebuie să fie de acord Mihai Stoica? Să dea el milionul și fac ca el. Să dea măcar 500.000. Are de spus ceva când îl întreabă patronul. El să aibă de spus când e întrebat. Așa am spus, eu comand. Dacă nu, dați voi banii", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Claudiu Keșeru a revenit la FCSB în vara anului trecut, când a semnat un contract pe două sezoane. Atacantul începuse excelent, cu patru goluri și două pase decisive în primele cinci meciuri, însă ulterior nu a mai dat același randament și a fost trecut pe linie moartă de Gigi Becali.

În acest context, a doua aventură a lui Claudiu Keșeru la FCSB se va încheia după doar un sezon, iar în vară va fi liberă să își găsească altă echipă. Primul mandat al atacantului orădean la gruparea bucureșteană (ianuarie 2014 - februarie 2015) a fost mult mai bun, cu 28 de goluri în 49 de meciuri și trei trofee - două titluri în Liga 1 și Cupa României.

  • 18 meciuri (954 de minute), cinci goluri și trei pase decisive a strâns Claudiu Keșeru în acest sezon la FCSB

În absența lui Claudiu Keșeru, FCSB se va baza în finalul acestui sezon pe atacanții Ianis Stoica, un jucător de perspectivă în care clubul își pune mari speranțe pentru un transfer important în străinătate, Ivan Mamut, atacant care nu a confirmat încă, dar care are în continuare parte de susținerea patronului și Andrei Dumiter, autorul golului decisiv din meciul cu FC Argeș.

Modifică setările cookies