VIDEO EXCLUSIV Becali îl pune la punct pe MM Stoica: ”Să aibă ceva de spus când îl întreabă patronul!”

Gigi Becali a vorbit despre situația lui Claudiu Keșeru, care nu va mai juca în acest sezon pentru cei de la FCSB. Oricum, atacantul a intrat în ultimele luni de contract și va deveni liber din vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 12:30
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 13:09

Patronul lui FCSB l-a pus la punct pe Mihai Stoica, managerul general al echipei, după ce acesta a spus că și-ar dori ca atacantul de 35 de ani să ajute în continuare echipa. Chiar dacă acesta nu a avut evoluții rele, iar cifrele sunt de partea sa, Becali vrea să scape de el.

Becali l-a pus la punct pe Mihai Stoica: ”Să aibă ceva de spus când îl întreabă patronul!”

„Cu Keșeru e încheiată treaba. Deja am început să dau bani de la mine, deja trebuie să dau un milion de euro de la mine. Le spun acum tuturor să dea un milion de la ei și să facă cum vor ei. Cine nu a fost de acord? Păi trebuie să fie de acord el (n.r. - Mihai Stoica)? 

  • Mihai Stoica

Dacă fac ca el, să dea Mihai Stoica milionul și fac ca el. Să dea măcar 500.000. Are de spus când îl întreabă patronul pe el, cum adică să aibă de spus? Să aibă de spus când e întrebat, că așa eu comand pe banii mei!”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Claudiu Keșeru a semnat cu FCSB pe 31 august 2021 și are contract cu gruparea „roș-albastră” până în iunie 2023, însă potrivit înțelegerii pe care avut-o cu Becali, atacantul va pleca de la vicecampioana României în această vară.

18 meciuri a disputat Keșeru în Liga 1, pentru FCSB, în acest sezon, reușind să marcheze cinci goluri și să ofere trei pase decisive.

1.5 milioane de euro este cota actuală a atacantului ajuns la 35 de ani, potrivit transfermarkt.com.

Modifică setările cookies