Gigantul european care vine in Romania pentru Florinel Coman! Becali i-a anuntat pe impresari ca nu discuta pentru mai putin de 10 milioane

Gigantul european care vine in Romania pentru Florinel Coman! Becali i-a anuntat pe impresari ca nu discuta pentru mai putin de 10 milioane

Florinel Coman este intr-o crestere de forma si arata din ce in ce mai bine la meciurile FCSB-ului. El a jucat bine si la EURO U21, marcand de doua ori cu Anglia.

Florinel Coman este unul dintre pustii Romaniei cu mare potential. International U21, el imbraca tricoul FCSB-ului si se afla intr-o crestere de forma. Coman a starnit deja interesul unor echipe din strainatate, dar pretul prohibitiv fixat de Gigi Becali a blocat pana acum o plecare a sa in strainatate.

Potrivit impresarului Ioan Becali, varul patronului de la FCSB, de serviciile lui Florinel Coman s-au interesat in aceasta vara Benfica si Sporting Lisabona.

"Gigi a cerut 10 milioane plus bonusuri. Au fost oferte de 8 si 9 milioane de la Sporting", a spus Ioan Becali la Digi.

Benfica vine in Romania pentru Florinel Coman

Si rivala lui Sporting din capitala Portugaliei, Benfica, il vrea pe Florinel Coman. Acelasi impresar a dezvaluit ca un nume mare de la Benfica, Rui Costa, director sportiv al formatiei lusitane, urmeaza sa vina in Romania.

"Am vorbit cu Rui Costa, director sportiv la Benfica. Va veni la Dinamo - FCSB", a mai spus acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies