VIDEO Giani Kiriță are încredere în Mircea Rednic: ”Am fost în vestiare, trec printr-o perioadă grea”

Dinamo a făcut egal cu FCU Craiova, scor 0-0.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 11:57
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 12:03

Echipa nu trece prin cea mai bună perioadă, iar rezultatele lui Mircea Rednic nu au fost cele dorite. În opt meciuri pe banca lui Dinamo, ”Puriul” a obținut doar trei puncte, după trei rezultate de egalitate.

Astfel că se cere plecarea lui Mircea Rednic. Suporterii din DDB, jucătorii și Iuliu Mureșan caută variante pentru înlocuirea lui. Flavius Stoican, Vasile Miriuță și Mihai Teja sunt variantele de antrenori ce l-ar putea înlocui pe Rednic.

Giani Kiriță, legenda clubului dinamovist, are încredere în Mircea Rednic. El recunoaște însă că situația clubului este mai mult decât critică.

"Echipa e în cel mai prost moment. Am vorbit cu nea Mircea... până la urmă, este un punct muncit, decât deloc! Dinamo nu trece printr-o perioadă bună... puteam să câștigăm, dar puteam să și pierdem. Se vede că încă Dinamo trebuie să lucreze la problema asta psihologică, trebuie să se descătușeze. Îi trebuie acea victorie, cu siguranță o să vină. Cred că o să vină cu Clinceni și, probabil, echipa se va descătușa.

Am venit cu sufletul, doar atât. Eu sunt cu proiectul DinamoWin, vin să ajut. Totuși, e un punct câștigat, e un pas în față. Asta le-am spus și băieților: “Capul sus, de acum încolo trebuie să munciți mai mult”. 

Am fost în vestiar, adevărul este că au muncit băieții, dar trec printr-o perioadă grea", a spus Giani Kiriță, la finalul partidei Dinamo - U Craiova 1948.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!