Propunere surprinzătoare! Cosmin Olăroiu, văzut ca fiind potrivit pentru banca unei echipe de tradiție din Serie A

Cosmin Olaroiu Inter Milano Fotbal extern Cosmin Olăroiu
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 10:55
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 11:17

Cosmin Olăroiu este unul dintre cei mai apreciați antrenori români.

După ce a cucerit titlul în China, Cosmin Olăroiu a ajuns să antreneze în Emiratele Arabe Unite. Jiangsu Suning, formație patronată de cei ce dețin și Inter Milano, s-a desființat, după titlul cucerit de Olăroiu.

Olăroiu, văzut ca fiind potrivit pentru banca unei echipe de tradiție din Serie A

Ajuns la FC Sharjah, din Emiratele Arabe Unite, Cosmin Olăroiu este văzut drept o variantă și pentru Inter. Campioana Italiei este antrenată de Simone Inzaghi, după ce a luat titlul cu Antonio Conte pe Bancă.

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB și un cunoscut suporter al lui Inter consideră că Olăroiu ar fi meritat să primească șansa de a o pregăti pe Inter, după performanțele avute în China.

Olăroiu, lăudat de Mihai Stoica

„Oli, în mod normal, ar trebui să aibă oferte de la Inter, a câştigat campionatul cu Suning, echipa patronului de la Inter. Vorbeşte italiană la perfecţie, de ce să nu încerci cu el?”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

FC Național, Steaua/FCSB, Poli Timișoara, Al-Hilal, Al-Sadd, Al Ain, Al-Ahli, Jiangsu și naționala Arabiei Saudite sunt echipele pregătite de Comsin Olăroiu în cariera sa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!