Gabriela Ruse merge la Londra pentru un meci de gală cu Emma Răducanu. Partida e duminică, LIVE pe PRO X și VOYO (14:00)

Gabriela Ruse emma raducanu Gabriela Ruse Emma Raducanu live Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 11:04
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 10:58

Va fi primul meci pe care Emma Răducanu îl joacă în Marea Britanie, după câștigarea Openului American. 

Gabriela Ruse și Emma Răducanu vor juca un meci de gală în The Royal Albert Hall, din Londra duminică, în data de 28 noiembrie. Partida va începe la ora 14:00 și va fi transmisă LIVE pe PRO X și VOYO. 

Cele două jucătoare de tenis vor opri seria de recitaluri desfășurate într-una dintre cele mai prestigioase săli de evenimente din întreaga Europă, având intenția de a consemna oficial prima partidă de tenis jucată de Emma Răducanu în Marea Britanie după câștigarea US Open.

Gabriela Ruse vs. Emma Răducanu se joacă duminică, 28 noiembrie, ora 14:00, LIVE pe PRO X


Gabriela Ruse va avea, așadar, onoarea de a călca pe urmele unor români renumiți în întreaga lume, printre care Nadia Comăneci sau Gheorghe Zamfir, care au performat la rândul lor în The Royal Albert Hall. 

Eleva antrenată de Andrei Cociașu, Gabriela Ruse este considerată de Emma Răducanu una dintre cele mai bune prietene din circuitul WTA. Cele două s-au antrenat împreună la Indian Wells și Cluj-Napoca, cu ocazia competițiilor de calibru WTA 1000, respectiv WTA 250. 

2021 a fost cel mai bun sezon din carierele Emmei Răducanu și Gabrielei Ruse. Dacă sportiva britanică cu origini românești a câștigat primul titlu de mare șlem, US Open, Gabriela Ruse și-a trecut în palmares primul trofeu în circuitul WTA, impunându-se la Hamburg.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!