Sepsi OSK Ana Maria Popescu Conference League Leo Grozavu Fotbal extern Reacția lui Leo Grozavu după eliminarea din Conference League! Antrenorul a citat-o pe Ana Maria Popescu

Reacția lui Leo Grozavu după eliminarea din Conference League! Antrenorul a citat-o pe Ana Maria Popescu

Sepsi Sf. Gheorghe și-a încheiat parcursul în Conference League, în al doilea tur al preliminariilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 23:09
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 23:13

Covăsnenii au pierdut la loviturile de departajare, după ce meciul s-a încheiat 1-1 în timpul regulamentar. Achahbar și Rep au fost jucătorii lui Sepsi care nu au reușit să transforme penalty-urile, în timp ce jucătorii lui Spartak Trnava și-au făcut datoria. 

La finalul meciului, Leo Grozavu a dorit să își felicite fotbaliștii, evidențiind din nou problemele de lot pe care echipa sa le are. Totodată, antrenorul a spus că echipa sa se va axa în totalitate pe campionat. 

  • Reacția lui Leo Grozavu după eliminarea din Conference League! Antrenorul a citat-o pe Ana Maria Popescu

„Permiteți-mi și mie să-mi felicit jucătorii. N-am făcut o partidă extraordinară, dar am arătat 120 de minute că luptăm, încercăm. Nu ne-a prins această competiție sub cele mai bune auspicii. Avem un lot restrâns numeric, probleme de lot și a fost destul de greu să punem cea mai bună echipă în teren și s-a simțit.

Am avut tracul acela la început pe care nu l-am înțeles. Avem anumiți jucători de la care așteptam mult mai mult, n-a fost să fie, dar îmi felicit echipa pentru dăruire. Am reușit să marcăm, după aceea a venit o fază care nu anunța nimic. Echipa adversă poate a fost mai puternică fizic, poate mai proaspătă. E greu când jucăm din 3 în 3 zile. Cu mingea lungă ne-au surprins puțin. Din păcate, trebuie să ai și jucători potriviți pentru asemenea joc.

Nu ne încălzește. Normal că ne-am descurcat onorabil. Trebuie să luăm lucrurile așa cum sunt. La prima participare e bine că n-am pierdut, am arătat că putem să facem față. Din păcate, loteria penalty-urilor n-a fost cu noi. Din câte am înțeles, și FCSB a pierdut tot la penalty. E tragic, dar ne rămâne competiția internă”, a declarat Leo Grozavu pentru Digi Sport

 

„Când vor exista investiții, probabil vom face mai mult!” 
 

Întrebat despre situația fotbalului românesc, în contextul în care atât Sepsi, cât și FCSB au fost eliminate încă din prima fază a participării în Conference League, Grozavu a ținut să o parafrazeze pe Ana Maria Popescu, care a oferit un discurs extrem de puternic la revenirea de la Jocurile Olimpice: „Înseamnă cam apropiat de ce a spus sportiva noastră fantastică, care este Ana Maria Popescu. Cam asta înseamnă. Fără investiții e foarte greu să faci performanță. Din păcate, investițiile apar greu și trebuie să așteptăm. Când vor fi, probabil vom face mai mult. Deocamdată, e foarte greu să scoatem capul în Europa pentru că suntem mititei”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!