Superliga „Trebuie să găsim soluții!” Avertismentul lui Leo Grozavu înainte de returul din Conference League

„Trebuie să găsim soluții!” Avertismentul lui Leo Grozavu înainte de returul din Conference League

Chindia Târgoviște și Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat în a doua etapă din Liga 1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 22:26
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 22:26

Sepsi nu a reușit să câștige în campionat înaintea duelului cu Trnava din Conference League, iar Leo Grozavu se teme de returul de joi. Antrenorul a spus care vor fi problemele echipei sale pentru duelul din a doua rundă a preliminariilor. 

Totodată, tehnicianul s-a arătat nemulțumit de modul în care jucătorii săi au încasat golul egalizator.  

"Am scăpat printre degete victoria. N-am mai reușit să avem luciditate, să știm să ne așezăm în teren ca să nu mai facem greșeli. O greșeală făcută mult prea ușor în zona centrală, a fost o pasă de la noi. Ăsta e fotbalul, felicit băieții pentru punctul scos, pentru efortul făcut, pentru că nu e ușor. Jucăm pe temperaturi inumane pentru fotbal, din 3 în 3 zile, într-un moment în care nu putem avea ritm.

Va fi dificil de recuperat jucătorii după efortul depus, lotul este foarte restrâns numeric, avem o serie de jucători care deja sunt accidentați de două săptămâni. Acum e foarte greu să facem o echipă competitivă pentru meciul următor, dar trebuie să găsim soluții pentru a ne califica. Am spus și înainte, în momentul de față e 0-0 și sigur că șansele sunt egale.

Mai avem nevoie de întăriri, orice jucător valoros are loc la noi în echipă. Au plecat foarte mulți și n-au venit decât câțiva. Cei care au venit sunt departe ca pregătire de ceea ce dorim noi. Eu cred că avem nevoie de jucători care să poată să joace în campionat și în Europa. E foarte greu să ducem așa", a spus Leo Grozavu la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!