GAZ METAN - DINAMO Dinamo Mircea Rednic Ricardo Grigore Liga 1

GAZ METAN - DINAMO 2-1 | Reactia lui Mircea Rednic dupa gafa lui Grigore: "E normal sa fiu suparat, dar nu il desfiintam! Va fi un fundas foarte bun!"

Dinamo a picat pe locul 3 in play-out dupa infrangerea de la Medias.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Martie 2019, 20:00
Data actualizarii: Duminica 17 Martie 2019, 20:21

Antrenorul celor de la Dinamo, Mircea Rednic, a criticat defensiva dupa infrangerea cu Gaz Metan. Gafa lui Ricardo Grigore a fost decisiva la reusita lui Caiado.

"Am inceput bine, am reusit sa inscriem. Am luat 2 goluri care puteau fi usor evitate. Au fost eliminati usor jucatorii de la mijlocul terenului, atacantul care a intrat printre fundasii centrali. Prima repriza a fost una mai buna pentru adversari, in afara golului au mai avut cateva situatii.

Spre sfarsitul reprizei am reusit sa echilibram si apoi am continuat bine in repriza secunda si apoi a venit o faza care nu anunta nimic. Lucruri simple, nu lasi mingea sa treaca in zone unde nu o vezi. E un jucator tanar, va capata experienta. Asa au reusit ei sa castige acest meci.

Esti la Dinamo, aici e normal sa fie presiune. Jucatorii tineri au din partea mea tot sprijinul. Normal ca e concurenta si cand ti se ofera sansa sa joci, trebuie sa o faci. Eu le-am spus, fiind jucatori tineri ca e important sa joci simplu si sa nu faci greseli. Normal, dupa ce o sa capete experienta, o sa aiba meciuri in picioare, eu sunt sigur ca (Ricardo Grigore) va fi un aparator foarte bun.

Nu sunt suparat pe el, normal ca pe moment esti suparat pentru ca sunt lucruri pe care eu le-am discutat cu el. Si pierzi pe greseli de acest fel, asta nu inseamna ca il desfiintam si nu va mai juca. El e convocat pentru ca merita, si el, si Sorescu. Pacat ca a fost intr-un moment in care jucam bine. Exact ca la primul gol. Mai ales cu un adversar cu jucatori cu calitate. Cine greseste, plateste. Noi am facut greseli mai mari ca adversarul.

A fost doar al 2-lea meci din playout, vom vedea la final unde suntem" a spus Mircea Rednic la Digi Sport.

Modifică setările cookies