EXCLUSIV ”Echipele din Liga 2 vin cu un moral bun”. Ce concluzii a tras Giani Kiriță, după ce Dinamo s-a chinuit cu Gaz Metan

Giani Kirita Dinamo GAZ METAN - DINAMO Superliga Jucătorii de la Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 12:06
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 12:10

Gaz Metan - Dinamo 0-1 | Giani Kiriță a criticat în termeni duri prestația celor de la Dinamo din meciul cu Gaz Metan.

Atitudinea jucătorilor de la Dinamo nu îi dă speranțe lui Kiriță pentru meciurile de la baraj. ”Îmi e foarte frică”, recunoaște fostul internațional.

„Eu am spus-o. Mie îmi e foarte frică la baraj tocmai pentru că acești jucători nu au reușit un an de zile să ducă echipa la mijlocul clasamentului cel puțin, acum îmi e teamă că nu pot duce acest baraj până la final și să câștige. Jucăm cu niște echipe din Liga 2 care vin cu un moral foarte bun. Va fi foarte, foarte greu pentru jucătorii actuali. Foarte greu!

Etapele se duc, se încheie campionatul și vine barajul. Și victoria cu Gaz Metan e una chinuită, nu îți da un moral foarte bun. Jucătorii o iau din rău în mai rău.

Hai să discutăm de valoarea lotului, jucătorii ăștia sunt jucători de fotbal, că au tricouri pe ei, dar n-au valoarea lui Dinamo! Nu există jucător la ora actuală care să-mi spună mie că poate să facă față la Dinamo”, a spus Giani Kiriță, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Pentru Dinamo a fost doar a doua victorie din play-out. Echipa lui Dusan Uhrin ocupă locul 14, cu 16 puncte, iar la baraj ar urma să înfrunte ocupanta poziției a treia din Liga 2.

În ultimele trei etape din play-out, Dinamo va mai juca cu Academica Clinceni, FC Botoșani și UTA Arad.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!