GAZ METAN - DINAMO Dan Nistor Dinamo Gaz Metan Medias Mircea Rednic Liga 1

GAZ METAN - DINAMO 2-1 | Dan Nistor, discurs DUR dupa infrangerea de la Medias: "Ne-am batut singuri si am facut clubul de RUSINE!"

Capitanul lui Dinamo a criticat dur evolutia propriei echipe dupa infrangerea cu Gaz Metan.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Martie 2019, 19:43
Data actualizarii: Duminica 17 Martie 2019, 19:49

Dan Nistor a reactionat dur dupa infrangerea cu Gaz Metan.

"Ne-am batut singuri, ati vazut si dumneavoastra. La acest nivel n-ai voie sa gresesti asa. Din pacate, in aceasta seara am comis greseli impardonabile. (Ricardo Grigore) Da, a gresit, e tanar, trebuie sa invete din greseli. Nimeni nu ii ia capul, suntem o echipa si mergem mai departe.

Nu trebuie sa mai privim in trecut, trebuie sa ne gandim la prezent si viitor si sa nu mai comitem astfel de greseli. Am avut 1-0 si am luat acel gol, nici acum nu inteleg cum am primit acel gol. Mingea a sarit la Rondon si a marcat, asta este fotbalul si n-avem ce sa facem.

Trebuie sa muncim mai mult, sa lasam capul plecat, deocamdata nu am demonstrat de nimic si, din punctul meu de vedere, am facut acest club de rusine. Trebuie sa demonstram alta fata si e bine ca vine aceasta pauza de 2 saptamani. Nu am niciun fel de emotie pentru locul de baraj" a spus Dan Nistor la Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies