Dinamo GAZ METAN - DINAMO Liviu Ganea Superliga

EXCLUSIV ”Dolce far niente!”. Semnal de alarmă pentru Dinamo înainte de meciurile de baraj

Gaz Metan - Dinamo 0-1. ”Câinii” au câștigat chinuit în fața puștilor de la Gaz Metan și au fost criticați pentru prestația de la Mediaș.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 09:54
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 09:55

Liviu Ganea, fostul atacant al lui Dinamo, trage un semnal de alarmă înainte de meciurile de baraj, care vor decide dacă echipa lui Dusan Uhrin va rămâne sau nu în Liga 1.

Liviu Ganea, despre meciul Gaz Metan - Dinamo: ”Dolce far niente!”

„Încă de la început am văzut că Dinamo nu are atitudine, mulți dintre ei parcă abia așteaptă să plece. Întrebarea mea este unde o să plece? Cine vrea să te transfere, se va uita la evoluțiile tale și ce faci tu pe teren. 

Tot meciul, parcă a fost un 'dolce far niente', parcă era un meci amical, care trebuia disputat. Cu atitudinea asta, îmi e frică de ceea ce se va întâmpla la baraj. Nu te poți prezenta așa la un baraj pentru că nu ai nicio șansă!

Vor fi foarte mulți suporteri la baraj, dar nu joacă ei! Trebuie să arăți că meriți să joci și ai valoare, nu contează ce se întâmplă după. Important e să ai o responsabilitate ca jucător”, a spus Liviu Ganea, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Pentru Dinamo a fost doar a doua victorie din play-out. Echipa lui Dusan Uhrin ocupă locul 14, cu 16 puncte, iar la baraj ar urma să înfrunte ocupanta poziției a treia din Liga 2.

În ultimele trei etape din play-out, Dinamo va mai juca cu Academica Clinceni, FC Botoșani și UTA Arad.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!