"Fa echipe de cate 4 atunci!" Gigi Becali a luat FOC si da de pamant cu masurile impuse de FRF! Ce l-a scos din minti pe patronul FCSB: "Sa puna o regula sa nu faci fault!"

Gigi Becali a vorbit despre situatia de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2020, 12:36
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2020, 12:49

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre situatia de la FCSB si spune ca merge greu pregatirea si nu i se pare normal ca jucatorii sa stea 14 zile in carantina si sa se antrenze in grupuri de cate 4 jucatori.

"Merge cam greu pregatirea. Pai daca numai 4 trebuie sa se antrneze ca asa au vrut. E complicat. Merge bine, ne descurcam, sunt niste masuri care sunt putin grele pentru noi. Mi se par absurde. Atata timp cand vad mii si mii de oameni la granita ca pleaca. Iar la fotbaisti ii bagi in carantina si ii testezi de COVID. Cum sa ii mai pui sa se antreneze cate 4? Nu au voie nici cu mingea. Peste o luna maxim incepe competitia si vor juca fotbal. Sa puna niste reguli la fotbal sa nu faci fault. Nu poti sa pui la fotbal lucurile astea. Deja ei vor juca fotbal peste 3 saptamani. Fa echipe de cate 4 atunci. Nu ai cum sa ii pui sa se antreneze cate 4", a declarat Gigi Becali, la PRO X. 

Modifică setările cookies