Fostul director sportiv al FCSB, nerabdator sa revina in fotbal! Ce spune Narcis Raducan despre posibilitatea de a lucra cu Dinamo

Narcis Raducan a fost directorul sportiv al FCSB-ului in startul acestui sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Mai 2020, 15:36
Data actualizarii: Sambata 02 Mai 2020, 16:41

Narcis Raducan a colaborat ultima data cu FCSB in acest sezon, insa a ales sa plece de la echipa dupa niste intelegeri cu patronul Gigi Becali.

Fostul director sportiv al ros-albastrilor este nerabdator sa revina in fotbal si spune ca nu ar refuza nici o colaborare cu Dinamo, dar in conditii speciale.

"Nu exista niciun proiect bine structurat la noi pana acum, sau sunt foarte putine ca sa nu exagerez. Sunt doua-trei echipe care incearca sa se proiecteze ca echipele din strainatate, dar in rest sunt multe probleme. Important e sa fie cat mai putine segmente care nu functioneaza si asta e meseria mea sa le conectez si sa fac performanta si sa incerc sa scot maximum din bugetul si din clubul respectiv.

Imi doresc sa lucrez din nou la o echipa, dar nu am luat inca o decizie. 

Ma pot adapta oriunde, e mai complicat la Dinamo pentru ca sunt asociat cu clubul Steaua si e destul de greu sa treci peste aceste prejudecati in ceea ce priveste suporterii. Ar trebui sa fie un context special ca eu sa lucrez acolo", a spus Narcis Raducan.

Modifică setările cookies