Dinamo Florentin Petre Ioan Andone Meciul Legendelor Mircea Rednic Superliga

Florentin Petre se teme de ce este mai rau pentru Dinamo! "Sper sa scape de retrogradare" Ce a spus de absenta lui Rednic de la meciul legendelor

Dinamo are parte de un sezon extrem de slab, iar fostul dinamovist se teme pentru soarta echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Martie 2019, 20:21
Data actualizarii: Duminica 24 Martie 2019, 20:27

Ioan Andone a fost organizatorul unui meci al legendelor de la Steaua si Dinamo, incheiat la egalitate, scor 3-3. Florentin Petre a fost printre protagonisti, iar la finalul partidei a vorbit despre situatia in care a ajuns Dinamo.

Petre a evoluat pentru clubul din Stefan cel Mare in perioada 1994-2006, timp in care a cucerit 8 trofee in tricoul "cainilor", printre care si 3 titluri de campion. Fostul mijlocas este ingrijorat de situatia in care se afla echipa antrenata de Mircea Rednic.

"Din punctul meu de vedere, ca si dinamovist, ca suporter, e dureros. Pentru ca imi doream mai mult de la investitiile si transferurile care s-au facut, multe. Dinamo nu merita momentul asta. Tinand cont ca sunt jucatori noi, sunt jucatori de calitate, dar omogenitatea se castiga in timp. 

Probabil s-au gandit la o strategie mai lunga. Sper din toata inima cu lotul pe care il au sa scape de retrogradare si sa le fie cat mai bine in noul an. Trebuie sa te gandesti la tot. Sunt foarte multe meciuri de jucat. Cand ai scapat matematic abia atunci te poti gandi la viitor", a spus Florentin Petre.

Actualul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, a lipsit de la evenimentul organizat pe Stadionul "Anghel Iordanescu" din Voluntari, chiar daca Ioan Andone l-a vizitat si invitat personal. Florentin Petre considera ca Rednic ar fi trebuit sa li se alature: "A fost dinamovist, e si acum. Era normal sa fie aici cu noi", a spus fostul mijlocas al lui Dinamo.

Modifică setările cookies