Rednic a facut un transfer la Dinamo in pauza competitionala! Un fotbalist pentru care Juventus a platit 1.8 milioane euro in 2012 va juca in Stefan cel Mare

Rednic a facut un transfer la Dinamo in pauza competitionala! Un fotbalist pentru care Juventus a platit 1.8 milioane euro in 2012 va juca in Stefan cel Mare

Mircea Rednic a facut un transfer la Dinamo in pauza competitionala.

Dinamo a jucat un meci amical sambata impotriva lui Arsenal Tunari, foramtie din liga a patra. Echipa lui Rednic s-a impus cu 3-1, cu golurile marcate de Zenke, Montini si Jaadi. La "caini" au evoluat si doi fotbalisti veniti in probe. Unul va semna un contract.

Elvis Kabashi semneaza cu Dinamo


Rednic a fost convins de albanezul Elvis Kabashi, fotbalist care a evoluat in Italia. Acesta va semna un contract cu gruparea din Stefan cel Mare.

Kabashi a fost cumparat de Juventus in 2012 cu 1.8 milioane de euro, de la Empoli, si a castigat campionatul Primavera cu formatia torineza. El a fost coleg cu Branescu la Juventus si cu Montini la Livorno, in Serie B.

Elvis Kabashi este nascut in Italia din parinti albanezi si a mai trecut si pe la Pescara (Serie B), Den Bosch (Olanda), Viterbesse si Pontedera (Serie C).

Albanezul evolueaza pe postul de mijlocas stanga.

"Nu poti sa ii judeci dupa doua zile. S-au antrenat, au jucat, mi-a placut Elvis mai mult, are un stang foarte bun. Cat ii tinem? Un an, doi! Normal ca ii tinem", a spus Danciulescu, potrivit ProSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișorenii și-au făcut provizii înainte de carantină. Tinerii au ieșit la terase
BRAT

Modifică setările cookies