Nationala

Moment memorabil cu dinamovistul Sorescu, dupa meciul cu Spania! A remarcat un fotbalist de la Real Madrid: "Aaa, fundasul, da! A fost unul dintre jucatorii buni"

Selectionata U21 a Romaniei, fara 9 jucatori importanti, a cedat cu 0-1 la Granada in fata reprezentativei similare a Spaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Martie 2019, 18:03
Data actualizarii: Vineri 22 Martie 2019, 18:11

Romania U21 a pierdut impotriva reprezentativei similare a Spaniei. Unicul gol al partidei a fost marcat de Merino, dupa o faza fixa. Unul dintre cei mai buni fotbalisti ai ibericilor a fost, insa, fundasul stanga Sergio Reguilon, de la Real Madrid.

Reguilon, jucator care a devenit titular la Real Madrid in acest sezon, luandu-i locul lui Marcelo, cazut in dizgratie, l-a avut ca adversar in repriza a doua pe dinamovistul Sorescu. Acesta din urma nu il cunostea.

Sorescu a vorbit la finalul partidei, declarandu-se impresionat de "fundasul acela".

"A fost un meci dificil, jucatorii Spaniei sunt foarte buni, joaca intr-un campionat puternic. Sincer sa va spun, am avut niste emotii", a spus Sorescu.

Un reporter l-a intrebat pe Sorescu cum a fost sa aiba adversar un jucator din primul 11 al Realului.

"Da...fundasul! A fost unul dintre jucatorii buni pe care i-am remarcat in meciul de aseara", a spus dinamovistul.

"N-a fost o diferenta asa de mare intre noi si ei"


Deian Sorescu a mai spus ca desi campionatul Spaniei este mult mai puternic decat Liga I, la nivelul nationalelor U21 diferenta nu e asa de mare.

"Este o diferenta intre campionate, dar cred ca aseara nu s-a vazut pe teren. Cred ca noi am reusit sa tinem pasul cu brio", a mai spus el.

"Nu pot sa spun ca m-am temut de o infrangere la scor. Am avut niste emotii...sa zic asa. Noi trebuie sa cream o conexiune cat mai repede intre noi; aseara ne-a ajutat foarte mult determinarea si dorinta de a arata ca nu e chiar asa cum zice lumea, ca nu e diferenta intre noi si ei"
, a mai spsu Sorescu.

Modifică setările cookies