OFICIAL Florentin Petre, prezentat la Dinamo: ”Micuț, 1.66 m, dar imens ca jucător!”

Dinamo Florentin Petre Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 16:36
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 16:36

Florentin Petre (48 de ani) a fost prezentat oficial la Dinamo.

La doar câteva zile după ce a promovat-o în Liga 2 pe Unirea Ungheni, Florentin Petre a decis să plece de la gruparea din județul Mureș și să revină la echipa sa de suflet, Dinamo.

Florentin Petre va fi secundul lui Zeljko Kopic la Dinamo

Chiar dacă în ultima perioadă Florentin Petre a fost antrenor principal, tehnicianul a acceptat oferta ”Câinilor Roșii” de a fi secundul croatului Zeljko Kopic.

Florentin Petre revine la Dinamo după aproape 9 ani de carieră în antrenorat.

Micuț, 1.66 m, dar imens ca jucător, Florentin Petre este creația Centrului de Copii și Juniori din cadrul clubului nostru și reprezentantul unui spirit de dinamovist din ce în ce mai greu de găsit în lumea de astăzi.

A promovat în urmă cu câteva zile în Liga 2, ca antrenor principal al Unirii Ungheni. Le-a mulțumit mureșenilor și, fără să stea pe gânduri, a acceptat propunerea de a face parte din staff-ul tehnic al echipei noastre, ca antrenor secund al lui Željko Kopić.

Un model pentru toate generațiile de dinamoviști, atât în teren, cât și pe bancă, Florentin Petre înseamnă loialitate, respect și mentalitate de învingător, valori uitate în fotbalul nostru de zi cu zi”, a fost anunțul clubului Dinamo.

Florentin Petre a mai activat la Dinamo, tot în funcția de antrenor secund, iar la Dinamo II a fost și antrenor principal. Ca principal, Florentin Petre a mai activat la formații precum Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila și Ceahlăul.

Florentin Petre a câștigat trei titluri cu Dinamo

Ca jucător, Florentin Petre a petrecut 12 sezoane la gruparea din Ștefan cel Mare, din 1994 până în 2006 și a câștigat nouă trofee alături de alb-roșii.

Alături de Dinamo, Petre a devenit în trei rânduri campion al României (sezoanele 1999/2000, 2001/02 și 2003/04)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!