Poli Timisoara a cerut FALIMENTUL lui Dinamo! Reactia OFICIALA a clubului din "Stefan cel Mare"

Poli Timisoara a cerut FALIMENTUL lui Dinamo! Reactia OFICIALA a clubului din "Stefan cel Mare"

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Martie 2019, 15:43

Reprezentantii Poli Timisoara revendica o suma uriasa de bani.

Reprezentantii Politehnicii Timisoara au depus o cerere la Tribunalul Bucuresti prin care solicita intrarea in insolventa a lui Dinamo. Motivul plangerii este o suma uriasa pe care dinamovistii o datoreaza celor de la Poli Timisoara, peste 270.000 de euro, suma ce reprezinta o cota parte din transferul lui Dorin Rotariu la Club Brugge.

Dinamo a raspuns celor de la Timisoara printr-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului din "Stefan cel Mare".

"Demersurile realizate in aceste zile de reprezentantii legali ai Politehnica Timișoara S.A., in persoana lichidatorului judiciar Instant Expert S.P.R.L., sunt cunoscute de Dinamo 1948 S.A. inca din luna ianuarie a acestui an, cand Politehnica Timisoara S.A. si-a manifestat intentia de a solutiona litigiul existent, in prezent aflat in faza recursului la I.C.C.J., prin incheierea unui contract de tranzactie.

Desi nu a fost prima solicitare de acest fel inaintata noua de lichidatorul judiciar si de avocatul Politehnica Timisoara, Dinamo 1948 S.A. nu poate achita sume pe care nu le datoreaza si care ar infrange prevederile legii insolventei.

Inregistrarea unei cereri de deschidere a procedurii insolventei, de catre orice persoana, nu echivaleaza cu temeinicia acesteia, in lipsa validarii acesteia de catre autoritatea judecatoreasca competenta. In numeroase situatii, persoane aflate in situatii litigioase cu cluburile de fotbal din Romania, si nu numai, au apelat la formularea acestor cereri de deschidere a procedurii insolventei tocmai pentru a crea premisele incasarii unor sume, de cele mai multe ori nedatorate.

Pana in prezent, desi situatia litigioasa avuta cu Politehica Timisoara dateaza inca din anul 2017, Politehnica Timisoara S.A. nu a solicitat niciunei instante sau comisii din cadrul F.R.F. stabilirea obligatiei Dinamo 1948 S.A. de a achita orice suma de bani, pretins datorate pentru transferul lui Rotariu. Toate demersurile Politehica Timisoara S.A. s-au limitat la fortarea incheierii unui contract de tranzactie, demersuri ce au fost fara rezultat.

Recomandam reprezentantilor Politehnica Timisoara S.A. sa analizeze cu atentie continutul hotararilor deja pronuntate in litigiile avute cu acesta, de natura sa lamureasca orice pretentii ar avea fata de Dinamo 1948 S.A..

Fata de prejudiciile de imagine, si nu numai, create cu intentie de reprezentantii Politehnica Timisoara S.A., Dinamo 1948 S.A. isi rezerva dreptul de a solicita angajarea raspunderii patrimoniale a acestora pentru prejudiciile cauzate. Excluderea Politehnica Timisoara S.A. din calitatea de membru al F.R.F. nu exonereaza persoanele fizice, ce actioneaza in numele si pe seama acestui club, de prejudiciile pe care le cauzeaza prin propriile fapte", se arata in comunicatul celor de la Dinamo.VIDEO PROTVPLUS.RO

FERMA
Premieră în Ferma! Au luptat individual pentru a primi recompensa
Otniela și Matei, în atenția tuturor

09:21
FERMA
Gestul lui Brigitte față de Otniela, de neiertat
Luptătorul MMA este pregătit să îl "distrugă" psihic

04:10
FERMA
Kamara acuzat de ceilalți că a furat cartea fermei
Cuvintele lui o fac pe Miss România să izbucnească în lacrimi

13:32
FERMA
Cearta dintre Brigitte și Pastramă atinge cote maxime
El este cel cu care se va duela pentru a rămâne în Ferma

04:42
FERMA
Dorința lui Moro s-a îndeplinit, Matei și Ioana, goi pușcă în seră
Kamara își iese din minți și îi spune cuvinte dure Ioanei Filiomn

02:26
LAS FIERBINTI
Pizza gratis pentru Tanti Sanda
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

03:34
LA MARUTA
Speak, ambiție până joi! Cât vrea să mai slăbească?

08:11
LA MARUTA
Secretul celei mai cunoscute gospodine din Bucovina

05:14
LA MARUTA
Ambasadorul Marii Britanii, provocare pentru Cătălin Măruță
Ce a avut de făcut prezentatorul

21:34
LA MARUTA
COZONACUL DE AUR, ediția de Paște Maria Nedelea
Ce note au acordat jurații

24:10
Întâlnire istorică între Kim Jong-un și Vladimir Putin, la Vladivostok. Subiectele discutate de cei 2 lideri
BRAT