Poli Timisoara a cerut FALIMENTUL lui Dinamo! Reactia OFICIALA a clubului din "Stefan cel Mare"

Poli Timisoara a cerut FALIMENTUL lui Dinamo! Reactia OFICIALA a clubului din "Stefan cel Mare"

Reprezentantii Poli Timisoara revendica o suma uriasa de bani.

Reprezentantii Politehnicii Timisoara au depus o cerere la Tribunalul Bucuresti prin care solicita intrarea in insolventa a lui Dinamo. Motivul plangerii este o suma uriasa pe care dinamovistii o datoreaza celor de la Poli Timisoara, peste 270.000 de euro, suma ce reprezinta o cota parte din transferul lui Dorin Rotariu la Club Brugge.

Dinamo a raspuns celor de la Timisoara printr-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului din "Stefan cel Mare".

"Demersurile realizate in aceste zile de reprezentantii legali ai Politehnica Timișoara S.A., in persoana lichidatorului judiciar Instant Expert S.P.R.L., sunt cunoscute de Dinamo 1948 S.A. inca din luna ianuarie a acestui an, cand Politehnica Timisoara S.A. si-a manifestat intentia de a solutiona litigiul existent, in prezent aflat in faza recursului la I.C.C.J., prin incheierea unui contract de tranzactie.

Desi nu a fost prima solicitare de acest fel inaintata noua de lichidatorul judiciar si de avocatul Politehnica Timisoara, Dinamo 1948 S.A. nu poate achita sume pe care nu le datoreaza si care ar infrange prevederile legii insolventei.

Inregistrarea unei cereri de deschidere a procedurii insolventei, de catre orice persoana, nu echivaleaza cu temeinicia acesteia, in lipsa validarii acesteia de catre autoritatea judecatoreasca competenta. In numeroase situatii, persoane aflate in situatii litigioase cu cluburile de fotbal din Romania, si nu numai, au apelat la formularea acestor cereri de deschidere a procedurii insolventei tocmai pentru a crea premisele incasarii unor sume, de cele mai multe ori nedatorate.

Pana in prezent, desi situatia litigioasa avuta cu Politehica Timisoara dateaza inca din anul 2017, Politehnica Timisoara S.A. nu a solicitat niciunei instante sau comisii din cadrul F.R.F. stabilirea obligatiei Dinamo 1948 S.A. de a achita orice suma de bani, pretins datorate pentru transferul lui Rotariu. Toate demersurile Politehica Timisoara S.A. s-au limitat la fortarea incheierii unui contract de tranzactie, demersuri ce au fost fara rezultat.

Recomandam reprezentantilor Politehnica Timisoara S.A. sa analizeze cu atentie continutul hotararilor deja pronuntate in litigiile avute cu acesta, de natura sa lamureasca orice pretentii ar avea fata de Dinamo 1948 S.A..

Fata de prejudiciile de imagine, si nu numai, create cu intentie de reprezentantii Politehnica Timisoara S.A., Dinamo 1948 S.A. isi rezerva dreptul de a solicita angajarea raspunderii patrimoniale a acestora pentru prejudiciile cauzate. Excluderea Politehnica Timisoara S.A. din calitatea de membru al F.R.F. nu exonereaza persoanele fizice, ce actioneaza in numele si pe seama acestui club, de prejudiciile pe care le cauzeaza prin propriile fapte", se arata in comunicatul celor de la Dinamo.VIDEO PROTVPLUS.RO

Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Rita Mureșan, program strict de detox, în Thailanda

Rita Mureșan: "O săptămână, m-am hrănit cu picături de spirulină sub limbă."


12:29
Tot mai multe cazuri de gripă, în România

 Bilanțul cazurilor de gripă din România. Mihai Craiu: "Nu faceți testele de gripă acasă."


11:32
Anca Neacșu s-a demachiat în direct

Anca Neacșu: "Îmi dau tot machiajul jos, mai puțin genele."


19:41
Sore, vacanță la munte și o surpriză în direct

Sore: Am fost la munte să o învăț pe fiica mea, Erin, tehnicile snowboard-ului.


12:20
Chef Hadad, cu povești și bunătăți

Chef Hadad, planuri noi pentru acest an: "Mai deschid încă o locație în București, pe 28 aprilie."


15:53
Cum ne recuperăm feminitatea?

"Pentru noi transformarea începe când ne punem pe primul plan"


12:32
LIVE: Huiduieli la Iași, după ce Iohannis a vorbit despre PSD și necesitatea alegerilor anticipate
BRAT