NEWS ALERT FCU Craiova și-a găsit antrenor! Cu cine s-a înțeles Adrian Mititelu

FCU Craiova Adrian Mititelu Marius Croitoru Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Octombrie 2023, 12:51
Data actualizarii: Sambata 07 Octombrie 2023, 13:02

Oltenii au luat vineri seară decizia de a se despărți de staff-ul tehnic, după egalul cu FC Hermannstadt (1-1).

Conform unor surse din interiorul vestiarului, Florin Drăgan, care nu a apărut la flash-interviu după meci, s-a despărțit de Adrian Mititelu. După remiza de pe stadionul „Ion Oblemenco”, acesta a fost aplaudat de jucătorii lui FCU Craiova in vestiar.

FCU Craiova și-a găsit antrenor! Cu cine s-a înțeles Adrian Mititelu

Conform editie.ro, Adrian Mititelu a bătut palma cu Marius Croitoru, care a mai antrenat trupa din Bănie în perioada iunie 2022 - octombrie 2022, moment în care a bifat 14 apariții la cârma lui FCU Craiova și a înregistrat o medie de 1.29 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

  • Liber de contract, Marius Croitoru a stat ultima dată pe banca tehnică a celor de la FC Botoșani, unde se află acum Dan Alexa

De când s-a încheiat sezonul 2022/23, FCU Craiova și-a încercat norocul cu doi antrenori: Joao Janeiro (3 iunie - 21 iunie) și Nicolae Dică (17 iulie - august 19). Florin Drăgan a fost interimar de două ori (21 iunie - 17 iulie, 19 august - 21 septembrie), iar Paul Răducan a condus echipa din 21 septembrie.

Adrian Mititelu: ”Ei au venit aici în vacanță”

După egalul cu FC Hermannstadt, Adrian Mititelu a avut o intervenție furtunoasă și a descris haosul de la echipa sa. Patronul lui FCU Craiova susține că preparatorul Dan Vasilică ”șomează” de 3-4 săptămâni, iar jucătorii au cerut liber cinci zile.

"A fost subminată munca preparatorului fizic, datorită opiniei publice şi a suporterilor., care i-au pus ştampila de rău echipei. S-au creat în echipă jucători care au prins curaj şi să dea vina pe preparator. Preparatorul de vreo 3-4 săptămâni şomează.

Şi uite că şi dacă a şomat preparatorul nu au fost mai proaspeţi.

De patru săptămâni, preparatorul şomează ca să le facă pe plac la nişte vedete. Le-a făcut pe plac la vedete. Ei vor 10-15.000 de euro pe lună. Ei vor acum liber până joi, vă daţi seama ce era în capui lor? Ei au venit aici în vacanţă", a spus Mititelu, la Prima Sport.

Echipa lui Adrian Mititelu nu a mai câștigat de trei meciuri în Superligă și este pe locul nouă, cu 13 puncte după 12 meciuri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!