Adrian Mititelu s-a enervat când a fost întrebat despre Nicolo Napoli: ”E și acum prin Craiova”

Adrian Mititelu FCU Craiova Nicolo Napoli Superliga Nicolo Napoli
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Octombrie 2023, 12:38
Data actualizarii: Sambata 07 Octombrie 2023, 12:38

FCU Craiova a remizat cu Hermannstadt pe teren propriu, scor 1-1.

Conform unor surse din interiorul vestiarului, Florin Drăgan, care nu a apărut la flash-interviu după meci, s-a despărțit de Adrian Mititelu. După meci, acesta a fost aplaudat de jucătorii lui FCU Craiova in vestiar.

Cel mai probabil, Mititelu ar urma să încheie colaborarea și cu Dan Vasilică și Paul Răducan, doi dintre oamenii ”de casă” ai clubului. Ultimul era singurul din staff-ul tehnic cu licență PRO.

Adrian Mititelu: ”Napoli nu e o soluție”

Adrian Mititelu va fi nevoit să-și găsească un alt antrenor, dar nu se gândește la varianta revenirii lui Nicolo Napoli (61 de ani). Patronul lui FCU Craiova s-a enervat când a fost întrebat din nou despre antrenorul italian.

„Dar terminaţi odată cu Napoli! De ce mă tot întrebaţi despre Napoli? Toată ziua, 'să vină Napoli la Craiova'. Nu mă mai interesează! E liber de mult, de ce nu-l iau alţii? Mi-am făcut datoria faţă de dumnealui. Dacă ar fi vreo treabă, aş fi nebun să nu-l iau? Sunt tâmpit la cap?

El e şi acum prin Craiova. Îi dau un telefon, iar în trei minute semnează, dar nu e o soluţie”, a spus Adrian Mititelu, la Prima Sport.

Dacă s-ar întoarce la Craiova, pentru Napoli ar fi al zecelea ”mandat” în Bănie. Ca jucător, italianul a avut o carieră impresionantă. A evoluat timp de patru ani la Juventus, cu care a câștigat și Cupa UEFA.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!