FOTO FCU Craiova - CS Mioveni 2-1 | Gazdele se impun, iar Dică pleacă învins din Bănie

FCU Craiova CS Mioveni Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Februarie 2023, 19:56
Data actualizarii: Vineri 24 Februarie 2023, 19:58

FCU Craiova și CS Mioveni s-au duelat în etapa cu numărul 27 din Superligă.

FCU Craiova - CS Mioveni 2-1

Min. 90+10 FINAL!

Min. 90 GOOOOL FCU Craiova! Albu îi readuce pe olteni în avantaj după ce îl învinge pe Greab cu un voleu din interiorul careului.

Min. 83 Restart de meci.

Min. 77 Arbitrul oprește temporar meciul. Ambulanța intră pe teren și ajunge în peluză. Cel mai probabil, unui fan i s-a făcut rău după ce jandarmii au folosit gazele lacrimogene.

Min. 71 Ce ocazie! Bahassa trimite puternic la colțul lung dintr-o lovitură liberă. Greab se opune excelent și înlătură pericolul. CS Mioveni scapă fără gol.

Min. 65 GOOOOOL CS Mioveni! Pop execută un corner perfect, Scarlatache intră în interior și lovește excelent cu capul. Oaspeții revin în meci. Echipa lui Dică restabilește egalitatea.

Min. 46 Partea a doua începe acum.

Min. 45 Pauză.

Min. 43 Albu șutează de la distanță, iar Greab se întinde pentru a intercepta balonul. Ganea încearcă să înțepe balonul, dar portarul lui CS Mioveni reușește să securizeze posesia.

Min. 34 Huyghebaert cade în careu după un contact cu Scarlatache, însă centralul lasă jocul să continue.

Min. 13 GOOOOL FCU Craiova! Chițu îl învinge pe Greab după ce îi sustrage mingea de la picior lui Mboumbouni. Gazdele deblochează tabela în startul meciului.

Min. 1 Arbitrul fluieră startul meciului.

Meciul începe la ora 18:00.


Echipele de start!

  • FCU Craiova: Gurău - Paramatti, Duarte, Henriques, Huyghebaert - Albu, Achim - Baeten, Ganea, Bahassa - Chițu
  • CS Mioveni: Greab - Scarlatache, Burnea, Pedroso - Mboumbouni, Lepistu, Rădescu, Toma, Pop - Buziuc, Krasniqi

FCU Craiova - CS Mioveni, LIVE TEXT de la 18:00

Ambele echipe sunt neînvinse în acest an, pe teren. Echipa antrenată de Nicolae Dică are două victorii și trei rezultate de egalitate, în timp ce gazdele au un egal și trei succese, acestora adugându-se meciul pierdut la "masa verde", cu Sepsi OSK, în urma scandarilor suporterilor. 

Cele două echipe s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă, argeșenii impunându-se într-o singură partidă, iar celelalte trei meciuri s-au terminat la egalitate.

CS Mioveni se află pe ultimul loc în clasament, dar s-a apropiat la șase puncte de UTA Arad, după o primă parte a sezonului sub așteptări. 

De cealaltă parte, FCU Craiova se află pe poziția a șaptea, cu 33 puncte, la doar cinci puncte de locul ocupat de Sepsi OSK.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!