Nicolae Dică, vizibil fericit după remiza cu Rapid: „Cum a zis și Adi, așa am fost!” La ce s-a referit antrenorul lui CS Mioveni

cs mioveni - rapid Nicolae Dica Superliga Superliga Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2023, 22:44
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2023, 22:45

CS Mioveni a obținut un punct din confruntarea cu Rapid București din etapa cu numărul 26 din Superligă.

Nicolae Dică a rămas, astfel, neînvins, în urma rezultatului de egalitate din meciul împotriva celor de la Rapid București de pe teren propriu. Fostul antrenor al FCSB-ului a obținut, în aceeași ordine de idei, până acum, două victorii și trei remize la CS Mioveni.

Nicolae Dică, vizibil fericit după remiza cu Rapid: „Cum a zis și Adi, așa am fost!” La ce s-a referit antrenorul lui CS Mioveni

Nicolae Dică, antrenorul gazdelor, a vorbit după meci despre evoluția elevilor săi și a evidențiat faptul că îi dă dreptate lui Adi Mutu care, anterior, a precizat că CS Mioveni a fost norocoasă datorită penalty-ului ratat de atacantul Marko Dugandzic la finalul meciului.

„Eu zic că am făcut o primă repriză bună, unde am reușit să ne creăm două-trei ocazii de a marca. Nu le-am dat celor de la Rapid prea multe oportunități. Am fost agresivi pe faza defensivă, am făcut acel pressing sus. Am încercat să avem și o posesie bună.

Eu zic că ne-am și ridicat câteva momente în prima repriză peste ei! Ne-am retras puțin și valoarea lor s-a văzut, au avut ocazii de a marca, au și schimbat sistemul. A doua repriză, într-adevăr, a fost mai bună pentru Rapid. Cum a zis și Adi, am fost norocoși în această seară.

Este pentru noi un rezultat mare, Rapid trage la câștigarea campionatului. Ați văzut câți suporteri au venit doar pentru un joc în deplasare. I-am văzut bucuroși și pe ai noștri. E important că un oraș mic precum Mioveniul să țină pasul cu echipele mari din Superligă.

Suntem mândri de asta, dar cum am spus și înaintea jocului. Trebuie să fim modești în continuare, să reușim să facem jocuri bune, să aducem cât mai multe puncte, pentru că avem acest obiectiv de a ne salva de la retrogradare. E important că am făcut cinci puncte, dar trebuie să fim modești.

Le-am spus de la început băieților că vreau ca echipa mea să joace un joc ofensiv. Doar așa putem să avem rezultate. Doar așa putem să obținem rezultate pozitive și asta se poate vedea și pe teren.

(n.r. despre penalty) A fost un duel acolo, nu pot să reproșez nimănui nimic. S-a repetat, pentru că au intrat mulți jucători în careu. Apoi, știa Greab, că s-a făcut o analiză, și a stat mai bine pe picioare.

Chiar vorbeam înainte de joc cu cineva din staff și spunea că la play-out sunt meciuri mai interesante, unde se marchează mai mult. E un campionat interesant, cred că se vor lupta cinci echipe la titlu. La play-out cred că va fi lupta strânsă. Toate echipele vor avea emoții, a spus Nicolae Dică după meci.

 

 

CS Mioveni - Rapid București 0-0

Rapid a dominat-o pe CS Mioveni, iar potrivit informațiilor oferite de site-ul de specialitate FlashScore, giuleștenii au avut 21 de ocazii de gol, în timp ce gazdele doar trei. De asemenea, aceeași sursă a indicat că ambele echipe au avut 50 la sută procente în ce privește posesia.

În minutul 83, „alb-vișinii” au câștigat o lovitură de la unsprezece metri. Dugandzic a transformat în primă fază, însă penalty-ul a fost reluat din cauza faptului că jucătorii au intrat în careu înainte de execuție, iar atacantul a ratat, ulterior.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!