Supărare mare printre rapidiști după egalul cu CS Mioveni! Ce l-a scos din sărite pe Daniel Niculae

Daniel Niculae CS Mioveni Rapid Superliga Dan Șucu și Daniel Niculae
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2023, 22:40
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2023, 22:43

Rapid a făcut doar egal pe terenul lui CS Mioveni, scor 0-0, și a rămas pe locul patru în clasament, la un punct în spatele FCSB-ului.

Daniel Niculae, președintele clubului din Giulești, dă vina pe arbitrul partidei (Horațiu Feșnic) și spune că acesta n-ar fi trebuit să repete lovitura de pedeapsă din minutul 84, când Dugandzic a trimis peste poartă din a doua încercare.

„Nu știu dacă a fost o ședință. Așa se întâmplă după fiecare meci. Merg și vorbesc cu suporterii, cântă împreună, pentru că trebuie să le mulțumească meci de meci că vin în număr mare să-i susțină.

Niculae: „Nu trebuia repetat penalty-ul!”

Marko a cam adus victoria, eu nu știu de ce s-a repetat acea lovitură de la 11 metri. Nu cred că trebuie să fim mai catolici decât Papa. Și în plus a mai fost o lovitură de la 11 metri la Ioniță, clară ca lumina nocturnei.

Multă lume a țipat prin ziare că Rapid ar fi o echipă avantajată. Sperăm că și săptămâna viitoare vor apărea astfel de articole, scrise de aceiași jurnaliști.

Am pierdut două puncte. A doua reprizăm am controlat-o total. Cred că ne-am făcut 5-6 ocazii clare. Ne-a lipsit puțin luciditatea în fața porții”, a spus Daniel Niculae la finalul meciului CS Mioveni - Rapid.

CS Mioveni e neînvinsă de şase etape, în care are două victorii şi patru egaluri. Rapid are o singură victorie în ultimele patru etape, două egaluri şi un eşec.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!