FCSB - VOLUNTARI 1-3 | "Pe romaneste: ne-am asumat asta!" Explicatia lui Vergil Andronache pentru infrangerea suferita de FCSB cu Voluntari

FCSB - VOLUNTARI 1-3 | "Pe romaneste: ne-am asumat asta!" Explicatia lui Vergil Andronache pentru infrangerea suferita de FCSB cu Voluntari

FCSB 1-3 FC Voluntari. Ros-albastrii inregistreaza 3 infrangeri la rand in Liga 1 dupa 17 ani si au in fata returul cu Mlada Boleslav, transmis LIVE joi seara, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV.

Vergil Andronache: "Meciul acesta a fost sacrificat! Ne-am asumat asta"

"E primul meci la care nu avem de ce sa ne suparam, nici suporterii nu ar trebui sa faca asta. Ne-am asumat, gandurile noastre sunt la meciul cu Mlada.

Daca e sa ne bucure ceva, e ca am castigat un jucator care se numeste Perianu. Eu cred ca va fi un jucator de mare viitor. L-am scos la pauza pentru ca a acuzat crampe. E greu sa duca 90 de minute, ritmul de la seniori e diferit.

Repet, noi ne-am asumat lucrul acesta, nu trebuie sa mai vorbim despre acest meci. Pe romaneste, meciul acesta a fost sacrificat pentru Europa League.

Botezatu este un jucator tanar, am considerat ca trebuie sa duca jocul mai departe. Daca il schimbam, atunci ar fi avut moralul la pamant", a spus Vergil Andronache dupa FCSB 1-3 Voluntari.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies