VIDEO FCSB, în Ghencea | Gigi Becali a oferit ultimele detalii: „Vali Argăseală e acolo”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Iulie 2023, 12:41
Data actualizarii: Luni 17 Iulie 2023, 13:07

CSA Steaua a anunțat printr-un comunicat oficial că Ministerul Apărării Naționale, instituția care este administratorul stadionului „Steaua”, a aprobat cererea trimisă de FCSB.

„Solicitarea echipei SC  FC FCSB SA de punere la dispoziție a stadionului „Steaua”, pentru disputarea partidei FCSB-Dinamo 1948, din 22.07.2023, a fost aprobată la nivelul conducerii Ministerului Apărării Naționale, instituția care este administratorul stadionului”, se arată în comunicatul CSA.

FCSB, în Ghencea. Gigi Becali a oferit ultimele detalii: „Vali Argăseală e acolo”

Însă cei de la CSA Steaua au pus o clauză de un milion de euro în cazul în care gazonul arenei din Ghencea se va deteriora.

Asta l-a pus pe gânduri pe Gigi Becali, care nu se lasă însă de izbeliște. Patronul FCSB a dezvăluit că Vali Argăseală, președinele „roș-albaștrilor”, încearcă să pună la punct ultimele detalii pentru a închiria stadionul. 

„Nu știu care e treaba, care e nebunia asta. Mie mi-a spus prim-ministrul atunci: 'domnul Becali, avem obligația și datoria ca Steaua să joace în Ghencea', acum un an, pe scenă la patriarhie, așa mi-a spus. A dat ordin omul, s-a ținut de cuvânt, ministrul apărării a dat ordin mai departe, doar că în România nu se execută ordinele.

Da, executăm ordinul, dar punem o clauză pe care nu o poate îndeplini, un milion de euro clauză pe un bun care costă 200.000 de euro. Dacă se strică, poți să îmi pui clauză să ți-l refac nou, dar nu să dau un milion, poliță de asigurare, mi se pare că doar în Olanda pot da poliță de asigurare pentru gazon. Dacă fac asta, trebuie să facă pentru toată lumea. 

Dacă deja au închiriat la Federația Română de Fotbal, ei trebuie să fie contractul ca ăla exact. Băi, eu pot răspunde pentru suporteri sau pentru orice om care se uită la televizor? E treaba lor ce fac ei, eu răspund de mine sau să nu folosească numele de Steaua. Păi, cum să nu îl folosesc, mă? Eu sunt Steaua. A, dacă nu aveam un proces, da, domnule, dar din moment ce prim-ministrul, hotărâre de Guvern, Steaua se duce la asociație, generalii, Bădălan, că îl văd la televizor de deștept, vino, mă dacă ești bărbat: 'da, domnule, i-am dat Stelei lui Becali, eram în Consiliul de Administrație și am semnat, dă atâția bani și primește acțiuni la Steaua'. N-au demnitate de generali, să vină să zică că mi-au dat Steaua.

Ministrul repectă, numai că subalternii nu respectă. Nu știu dacă se rezolvă, faptul că au pus clauzele aberante înseamnă că e ceva în neregulă. Vali e acum acolo, îmi zice că se va descurca, că cică ar fi de bună-credință oamenii ăia, eu nu cred. Hai să vedem acum. Nu mai avem timp după aia să se decidă. Până la urmă se va sparge buboiul.

Au echipă de 10 ani, câți bani au produs? Unde sunt 36 de milioane, în loc să ai 36 de milioane, ai gaură zeci. Stai să vedem, putem face plângere să vedem cum au administrat ei marca aia de 3.6 milioane pe an de au făcut pagubă 10 milioane? Cum? Sau stadionul care a costat sute de milioane și de ce nu îl dau să dea bani pe el. Bine, ei vor zice că au vrut, dar au pus clauze pe care nu am vrut să le respectăm”, le-a comunicat Gigi Becali reprezentanților mass-media.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!