FCSB, in Ghencea! Becali vrea sa dea lovitura de gratie, Duckadam e sigur: "Nu au cum sa tina baza doar pentru CSA! E facuta din bani publici"

FCSB, in Ghencea! Becali vrea sa dea lovitura de gratie, Duckadam e sigur: "Nu au cum sa tina baza doar pentru CSA! E facuta din bani publici"

FCSB si-a propus sa revina in Ghencea.

FCSB si-a facut baza de pregatire la Berceni, dar nu are un stadion propriu si joaca meci de meci in deplasare. Formatia ros-albastra migreaza intre National Arena si stadioanele de la Giurgiu si Pitesti. Cand stadionul Ghencea va fi gata, Helmuth Duckadam spune ca FCSB ar trebui sa joace acolo.

Duckadam: "FCSB trebuie lasata in Ghencea"

Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al FCSB-ului, spune ca CSA nu va putea tine stadionul si baza de pregatire inchise.

"Cu siguranta ramane un obiectiv sa jucam pe noul stadion Steaua. Nu vad ce alta echipa ar putea juca acolo. CSA Steaua? Nu stiu daca isi vor putea permite, pentru ca acel stadion e facut din bani publici, acel stadion trebuie inchiriat!

Ca va fi inchiriat de FCSB, Dinamo sau Viitorul, e aceeasi situatie ca la Arena Nationala, deci nu e o proprietate a cuiva acel stadion. Cu timpul, probabil ca si stadioanele Rapid si Dinamo vor fi cedate primariilor, cum e normal. Nu cred ca o institutie de stat poate sa aiba un stadion propriu, pentru ca nu stiu cum justifica acele lucrari de mentenanta", a spus Helmuth Duckadam, potrivit ProSport.

Noul stadion Ghencea va avea 31.250 de locuri, iar costul lucrarilor se ridica la 64.500.000 euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies